Érdekesség

15+ híresség képei, amelyek bizonyítják, hogy egy újszülött érkezése a fellegekbe repíthet minket

Megváltozik a mosnivalók száma, megváltozik az életünk hátralévő részének terve, és még az agyunk is megváltozik, amikor egy kisbabát üdvözlünk a családunkban. Minden megváltozik. Lehet, hogy nem könnyű, és nem mindig gyerekjáték, de az anyává vagy apává válás életünk legnagyobb ajándéka lehet. Hírességek húzták el a függönyt életük legintimebb pillanatáról – arról, hogy világra hozták kisbabájukat. Hasonlóan ahhoz, ahogy mi is mindenkinek beszámolunk különleges csemeténk születéséről, úgy kedvenc sztárjaink is ezt teszik.

A megosztott boldogság dupla boldogság, és mi pontosan ezért szerettük volna megosztani ezeket az igazán édes szeretetnyilatkozatokat – legyen szó szavakról vagy fényképekről.

1. Gal Gadot

Gal és férje, Yaron Varsano megosztották a bejelentést kislányuk – Danielle – születéséről. A színésznő ezt posztolta: „Édes családom – nem is lehetnék hálásabb és boldogabb (és fáradtabb), mindannyian annyira izgatottak vagyunk, hogy Daniellát a családunkban üdvözölhetjük. Mindannyiótoknak szeretetet és egészséget küldök”.

2. Ashley Tisdale

A Szerelmes hangjegyek sztárja és férje, Christopher French kislányukat, Jupiter Irist köszöntötték. „Senki sem fogja felülmúlni ezt az ajándékot ezen a születésnapon. Köszönöm, bébi!” – posztolta a színésznő a közösségi oldalán.

3. Emma Roberts

2020. december 27-én Emma és párja, Garrett Hedlund bejelentették, hogy elsőszülött fiuk belépett az életükbe.

4. Wilmer Valderrama

A színész, aki Fezt játszotta az Azok a 70-es évek show-ban, és Amanda Pacheco kislányukat, Nakano Oceana-t üdvözölte, büszkén bejelentve, hogy „#ItsJustUs3Now”.

5. Jason Derulo

A híres énekes és barátnője, Jena Frumes első gyermekükkel, Jason Jr-al. Az apa elmondta, alig várja, hogy fiát úgy öltöztesse, mint ő.

6. Emily Ratajkowski

Az amerikai modell és színésznő férjével, Sebastiannal együtt 2021. március 8-án hozta világra Sylvester Apollo Bear névre keresztelt kisbabájukat.

7. Usain Bolt

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) által megosztott bejegyzés

A világhírű rövidtávfutó, Usain Bolt és barátnője, Kasi Bennett nemrég ikreket köszöntöttek a családjukban. Izgatottan osztották meg gyermekeik nevét: Olympia Lightning Bolt, Saint Leo Bolt és Thunder Bolt – tényleg úgy hangzik, mint egy szuperhőscsalád!

8. Hilary Duff

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés

Hilary, Matthew Koma – a férje, és a 3 gyerekük, köztük a legújabb tag, Mae James Bair. Ezek a képek tényleg többet mondanak ezer szónál.

9. Amber Heard

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés

Amber 2021-ben lett édesanyja kislányának, Oonagh Paige Heardnek. Az Instagramon jelentette be, hogy 4 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy gyermeket szeretne, a saját feltételei szerint. „Ő az életem hátralévő részének kezdete” – tette hozzá a színésznő.

10. Meghan Trainor

Az énekes-színész páros 2021-ben új taggal bővítette családját, Riley-val. A mindennapjaikba is bepillantást engednek, és be kell valljuk, néhány kép igazán édes!

11. Mandy Moore

„Annyira hálás vagyok, hogy csatlakoztam az anyaság varázslatos klubjához. Életem kiváltsága, hogy az anyukád lehetek, Goosey” – tette hozzá a Rólunk szól (This Is Us) színésznője.

12. Naomi Campbell

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Naomi Campbell (@naomi) által megosztott bejegyzés

A híres szupermodell egyszerű, titokzatos módját választotta annak, hogy megmutassa nekünk gyermeke születését: „Egy gyönyörű kis áldás választott engem, hogy az édesanyja legyek. Annyira megtisztelő, hogy ez a szelíd lélek az életemben van, nincsenek szavak, amelyekkel leírhatnám azt az életre szóló köteléket, amin most veled, angyalom, osztozom. Nincs ennél nagyobb szeretet.”

13. Samira Wiley

A Narancs az új fekete (Orange is the New Black) színésznője, Samira feleségül ment Lauren Morellihez, aki egyben a sorozat írója is, és nemrég a kislányukkal George Elizabeth-el, bővült a családjuk.

14. Christina Milian

„Kenna, Isten hozott a világon, kisfiam! Hű, micsoda kalandban volt részünk a fogantatása óta!” – mutatta be a színésznő, énekesnő és dalszerző a világnak új családtagjukat, férjével, Matt Pokorával együtt.

15. Halsey

A népszerű énekesnő és férje, Alev Aydin alig néhány napja jelentették be első gyermekük, Ender Ridley Aydin érkezését. Elmondása szerint „hálát érez a leg ’kivételesebb’ és eufórikusabb szülésért, amelyet a szeretet hajtott”.

16. Sussex hercege és hercegnéje

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

Meghan és Harry közleményt adott ki, amelyben bejelentették, hogy várva várt kislányuk a világra jött. „Június 4-én megérkezett kislányunk, Lili. Ő több, mint amit valaha is el tudtunk volna képzelni, és továbbra is hálásak vagyunk a szeretetért és az imákért, amelyeket a világ minden tájáról kaptunk. Köszönjük a folyamatos kedvességüket és támogatásukat a családunk iránt ezekben a különleges időkben.”

Szerinted melyik kép foglalja össze tökéletesen a szülővé válás boldogságát? Mi a legnagyobb változás, amit észrevettél az újdonsült szülőkön?