Emberek Érdekesség

15+ igazi nő, akik megmutatják, hogy a testünk elfogadása túlmutat a szépségszabványok követésén

Nőként folyamatosan bombáznak minket olyan képekkel, amelyek azt mutatják, hogyan kellene kinéznie a testünknek. Homokóra alak, szőrtelen test és hibátlan arc – ez csak néhány azok közül az irreális normák közül, amelyeknek meg kellene felelnünk. Szerencsénkre követhetjük azoknak a vad nőknek a példáját, akik végül feladták az elérhetetlen szépségideál hajszolását, és most arra koncentrálnak, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, így önbecsülésük az egekbe szökhet.

Imádjuk látni, hogy az erős nők a legjobb formájukat hozzák, és közben jól érzik magukat, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan, a való életben élő nőt, akiktől tanulhatunk egy-két dolgot arról, hogyan érezzük jól magunkat.

1. „Lehet, hogy van néhány hurkám, de ki ne szeretné a kekszet?”

2. „Miután évekig küzdöttem az önbecsülésemmel a kilátszó kopasz foltjaim miatt, úgy döntöttem, megszabadulok attól, ami annyira boldogtalanná tett, és azt hiszem, ezzel a külsővel ragyogni fogok!”

3. „Elmentem a strandra, és életemben először jól éreztem magam, ahelyett, hogy azt vizsgálgattam volna, hogyan nézek ki.”

4. „A szőrös gödröcskéimet sütkéreztetem a napon!”

5. „Bátornak érzem magam, és nem viselek semmit, hogy eltakarjam az államon a pattanásaimat.”

6. „Lassan elkezdek dolgozni azon, hogy szeressem magam, és ne merüljek el túlságosan a közösségi média „tökéletes test” ábrázolásában; lassan eljutok odáig.”

7. „Annyira sok a szőr, hogy úgy érzem magam, mint egy kis medve vagy valami ilyesmi!”

„Így is, úgy is gyönyörű! ?” ChasteMade / Reddit

8. „A vastag combok életet mentenek! Boldognak érzem magam a napon!”

9. „Régebben utáltam a széles orromat, de miután rájöttem, hogy ez az anyukám orra is, az lett a kedvenc részem az arcomon.”

10. „Vettem néhány új cuccot a plázában, és ez emlékeztet arra, hogy a hasadnak nem kell tökéletesen laposnak lennie! Minden pocak aranyos. ?”

11. „Ez egy emlékeztető mindannyiótoknak, hogy lehet narancsbőröd és pókvénáid, és még mindig dögös vagy!”

12. „Ma van a harmincadik születésnapom. Általában valami feketét és buggyos ruhát szoktam felvenni, de 1 év önszeretet után megvettem magamnak az első csillogó (és testhezálló) ruhámat!”

13. „Ez lesz az első nyár, amikor nem borotválkozom. Néha félénknek érzem magam, de többnyire úgy érzem, megerősödtem!”

14. „A tested annyira jól néz ki!” -> „A testem olyan jó!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya) által megosztott bejegyzés

15. „Emlékeztető, hogy minden test bikini test”

16. „Plus size és várandós a másodikkal – őszintén, soha nem éreztem magam szebbnek!”

A baráti körödben észrevetted, hogy a nők egyre testpozitívabbak? Hogyan beszélsz magaddal a testedről? Úgy gondolod, hogy a kor előrehaladtával kevésbé törődünk a szépségszabványokkal?