Érdekesség

15 menyasszony, akik fillérekért vették a ruhájukat, és végül nagyszerűen néztek ki

Az esküvő szinte minden lány számára különleges nap, és a legtöbb menyasszony arról álmodik, hogy hercegnőként nézzen ki. Azonban nem mindannyian rendelkezünk királyi költségvetéssel, vagy gondoljuk úgy, hogy sok pénzt költeni az esküvőre való felkészülésre jó ötlet.

Akárcsak a mai összeállításunkban szereplő emberek, mi is biztosak vagyunk benne, hogy álmaid ruhájának nem feltétlenül kell egy vagyonba kerülnie.

„Ezt a ruhát az AliExpressről vettem 310 dollárért, már méretre van szabva!”

„Egy 200 dolláros eBay-ruha kézzel festett virágokkal. Azt hiszem, nekem tetszik, de anyukám utálja.”

„Egy lenyűgöző hercegnős menyasszonyi ruhát kaptam 500 dollárért!”

„Megérkezett a 170 dolláros, méretre szabott ruhám, és TÖKÉLETES!”

„Kicsit ideges voltam, mert tudod… AliExpress. Tartsd észben, hogy ha túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az is.”

„Esküvői ruha az Etsyről 300 dollár. Megrendelés előtt szakszerűen megmértek (25$-ért).”

„Felpróbáltam egy márkás menyasszonyi ruhát az üzletben 699 $-ért, majd megtaláltam a ruhát újonnan, változatlanul 225 $-ért az eBay-en!”

„Feladtam a ruhavásárlást az üzletekben, ezt a csodálatos ruhát használtan szereztem az eBay-en. Nem is lehetnék boldogabb!”

Még sosem láttam ilyen ruhát. Nagyszerű találat! © Fishposer23 / Reddit

„Álomruha, ami belefért a költségvetésbe! 3 héttel korábban érkezett.”

„Megérkezett az eBay-es rendelésem! Igazából farmerben és black metál pólóban élek, őszintén szólva szerintem az emberek meg fognak döbbenni!”

„A vőlegényem szereti a passzos ruhákat, én pedig a puffosakat. Azt hittem, nem lehet összeegyeztetni az ízlésünket. Az álomruhám 1600 dollárba került, de találtam egy eBay hasonmást 500 dollárért.”

„Ideges voltam, hogy egy 100$-os esküvői ruhát rendelek online… megjött és nem is lehetnék boldogabb!”

Ez a ruha kiemeli az alakodat. Gyönyörű. © chrisbarry3 / Reddit

„Az AliExpress ruhám! Nem is lehetnék boldogabb.”

„A ruhát az eBay-en vettem a Black Friday hetében. A méret megfelel a méreteimnek, és már be van szegve a magasságomhoz.”

„Nem vártam sokat, amikor megrendeltem ezt a ruhát 300 dollárért. SZERELMES VAGYOK! Még nem alakíttattam át, ezért ilyen a ruha hossza és oldalainak tartása.”

Szerinted megéri spórolni az esküvői ruhán és a kiegészítőkön?