Érdekesség

15 mosolygós kép, amitől az egész családodat meg akarod majd ölelni

A családodhoz való kötődés egészségesen tarthat, állítják a tudósok. Meglepő módon nem csak a mentális egészségről van szó, de a legközelebbi és legkedvesebb emberekkel való kapcsolat még fizikailag is jobb közérzetet biztosíthat. Cikkünk olyan emberekről szól, akiknek a családtagjaik jelentik a gyógyírt a rossz hangulatra, hiszen kedves gesztusaikkal és nevetséges baleseteikkel mindenkit mosolyra tudnak fakasztani.

Szilárd bizonyítékunk van arra, hogy a család a legértékesebb kincs a világon. Összegyűjtöttünk 15 olyan fotót, amelyekről azonnal eszedbe jutnak majd a saját családodban történt vicces és ölelgetős pillanatok egyaránt, és egy pillanat alatt mosolyra húzódhat a szád.

1. „A fiunk és a nagy testvére, ahogy beharangozzák a hivatalos örökbefogadását és a nevelőszülőknél töltött idő végét.”

2. „Viccből küldtem anyukámnak egy kivágott képet magamról, miközben külföldön tanulok. Úgy tűnik, jól szórakozik vele.”

3. „Én, a testvéreim és anya anyák napján. Azt mondta, hogy unja a belső vicceinket és a nevetésünket a különleges napján.”

4. „Egyik évben karácsonyra anyukám ruhákat készített a bátyámnak és nekem a gyönyörű kanapénkhoz tartozó drapériákból.”

5. „A feleségem vett egy címkenyomtatót, hogy segítsen rendszerezni az újszülött lányunkkal. Már most hasznosnak találom.”

6. „Hálaadáskor nem tudtam hazamenni, ezért apám postán küldött nekem hálaadási vacsorát. Az éjszakai szállítás 80 dollárba került.”

7. „A nővérem és én újraalkotunk képeket a gyerekkorunkból.”

8. „Elvittem a 102 éves nagyapámat ma este megnézni a Godzillát! Micsoda fickó.”

9. „Az új kiskutyánknak honvágya volt, ezért a 3 évesünk hozott neki néhány követ.”

10. „Szóval a szüleim felneveltek egy wombatot. Itt van apukám vele. Visszaengedték a vadonba, amikor 3 éves volt.”

11. „Gyerekkoromban a szüleim megkérdezték, hogy milyen témát szeretnék a szobámba. Azt mondtam, hogy zene. Mi baj lehetne?”

12. „A majdnem 1 éves farkaskutyám megöleli a feleségemet.”

13. „A barátom nagyapja építette ezt a házat 31 évvel ezelőtt. Itt egy fotó róla, ahogy a házat építi.”

14. „A kutyám reakciója a legújabb családtagunkra. Ő olyan….nos, ő olyan.”

15. „Ezt találtam, amikor hazaértem a munkából.”

Melyik az a fotó a családi albumodból, ami a személyes antidepresszánsod? Mi a különleges történet mögötte?