Érdekesség

15 olyan gyönyörű ruha, amit nem bánunk, hogy kétszer is láttuk

A legtöbb ember számára ugyanazt a ruhát vagy öltözéket viselni nem számít semmi különösnek. A hírességekre azonban más mérce vonatkozik. Bár a legtöbben igyekeznek tartózkodni attól, hogy kétszer ugyanazt az öltözéket viseljék, másoknak ez teljesen megfelel. És vannak olyan hírességek is, akiknek nagyon hasonló a divatérzékük, és a ruhaválasztásuk néha azonos vagy majdnem azonos véget ér.

Ezek a példák bizonyítják, hogy néhány megjelenés mindenképpen megérdemli, hogy többször is lássuk.

1. Kate Winslet ugyanazt a ruhát viselte a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál eseményén még 2015-ben és az Avatar premierjén múlt hónapban.

2. Cara Delevingne és Bella Hadid egyaránt elbűvölően nézett ki ebben a csillogó ezüstszínű szerelésben.

3. Nem tudjuk eldönteni, hogy Kate Middleton mikor nézett ki lenyűgözőbben ugyanebben a ruhában – 2011-ben egy BAFTA-rendezvényen vagy 2021-ben az Earthshot-díjátadón.

4. A mindig gyönyörű Cate Blanchett mindig lenyűgözően néz ki, még egy újrahasznosított ruhában is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elizabeth Stewart ???? (@elizabethstewart1) által megosztott bejegyzés

5. Sem Jamie Lee Curtis, sem Timothée Chalamet nem tudott ellenállni ennek az időtlen, de merész öltönynek a varázsának.

6. Keira Knightley háromszor viselte ezt a csodás Chanel-ruhát: először 2008-ban, majd 2013-ban kétszer.

Embed from Getty Images

7. Mindy Kaling ugyanebben az imádnivaló ruhában jelent meg a Verte Grades of Green éves adománygyűjtésén és a Writer’s Guild Awards-on Los Angelesben 2013-ban.

Embed from Getty Images

8. Julianne Hough és Olivia Munn jól szórakoztak, amikor felfedezték, hogy pontosan ugyanolyan ruhakölteményt viselnek egy Super Bowl előtti partin.

Embed from Getty Images

9. 2018-as tongai látogatása során Meghan Markle kék ruhát viselt kék cipővel és feltűzött hajjal, egy évvel később pedig fekete cipővel és leengedett hajjal viselte újra.

10. Anna Wintour 2012-ben a Milánói Divathéten, egy évvel korábban pedig a Balenciaga divatbemutatóján viselte ugyanezt az összeállítást.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

11. Kate Bosworth és Anna Kendrick 11 év különbséggel ugyanazt a miniruhát viselte. Bosworth 2006-ban egy filmbemutatóra viselte, Kendrick pedig 2017-ben a Tökéletes hang 3 premierjére.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

12. Kate Middleton fantasztikusan nézett ki a fekete csipkés szerelésben a The Royal Variety Performance-on 2014-ben és egy gálavacsorán 2017-ben.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

13. Nick Jonas és Kumail Nanjiani 2021 decemberében ugyanazon a napon viselt egyforma öltönyt – szerencsére nem ugyanazon az eseményen.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

14. Geri Halliwell 7 év után 2009-ben egy adománygyűjtő eseményen újra felvehette 2002-es Oscar-ruháját, és még mindig lenyűgözően nézett ki benne.

15. Jameela Jamil és Jonathan Van Ness ugyanazt a feltűnő rózsaszín ruhát viselte, mindössze néhány nap különbséggel, különböző eseményeken.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jameela Jamil (@jameelajamil) által megosztott bejegyzés

Melyik volt a legemlékezetesebb vörös szőnyeges, egyforma ruhás pillanat, amire emlékszel?

via