Érdekesség

15 színésznő, akiknek a filmes esküvői ruhájától milliószor elámultunk

Nagyon sok olyan film van, ahol a jelmeztervezők kiváló munkát végeztek. De egyetlen jelmez sem hasonlítható kedvenc szereplőink esküvői ruháihoz. Ezek a ruhák gyakran válnak ikonikussá.

Úgy döntöttünk, hogy összehasonlítjuk azoknak a színésznőknek az esküvői ruháit, akik többször játszottak menyasszonyokat filmekben.

Julia Roberts

Julia Roberts 22 évesen öltött először menyasszonyi ruhát, amikor az Acélmagnóliák című drámában játszott. 32 évesen az Oltári nő című vígjátékban szerepelt, 45 évesen pedig a Tükröm, tükröm című filmben öltött ismét menyasszonyi ruhát.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 2001-ben és 2022-ben is gyönyörű menyasszony volt. Az esküvői ruhái a Szeretném, ha szeretnél és a Vegyél el című filmekben figyelemre méltóak voltak.

Rachel McAdams

A színésznő nagyon különböző menyasszonyi ruhákat viselt a Szerelmünk lapjai, a Fogadom és Az időutazó felesége című filmekben.

Natalia Oreiro

Natalia Oreirot olyan szappanoperákban láthattuk menyasszonyi ruhában, mint a Vad angyal, a Híresek és gazdagok és a Te vagy az életem. És nehéz megmondani, melyik ruha a jobb.

Amy Adams

Amy Adams elképesztő volt menyasszonyként a Bűbáj és a Lagzi-randi című filmekben. A ruhák egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, így nehéz megmondani, melyik áll neki jobban.

Mandy Moore

Mandy Moore a Séta a múltba és a Szemenszedett boldogság című filmekben viselt menyasszonyi ruhát.

Alyssa Milano

Alyssa Milano karaktere többször is menyasszonyi ruhát viselt a Bűbájos boszorkák című tévésorozatban. És a ruhák nagyon különbözőek voltak.

Leighton Meester

A pletykafészek c. tévésorozatban a színésznőnek 2 különböző esküvői ruhát kellett viselnie. Biztosak vagyunk benne, hogy a kék ruha sok nőt inspirált arra, hogy kreatív legyen az esküvői megjelenésével.

Kirsten Dunst

Kirsten a Mona Lisa mosolya és a Melankólia című filmekben öltött magára menyasszonyi ruhát.

Kristin Davis

Kristin Davis karaktere hibátlan esküvői ruhákban tetszelgett a Szex és New York című tévésorozatban.

Teri Hatcher

A Született feleségek 2 teljesen különböző menyasszonyi ruhát mutatott a sorozat nézőinek.

Sarah Jessica Parker

Carrie Bradshaw felpróbált néhány elragadó haute couture menyasszonyi ruhát a Szex és New York című filmben, mielőtt döntött.

Carrie ezt a ruhát választotta. Úgy gondoljuk, nehéz volt számára a választás, mert más ruhák is tökéletesen illettek hozzá.

Anne Hathaway

A színésznő a Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban és A csajok háborúja című filmekben öltött magára menyasszonyi ruhát. Nehéz megmondani, melyik stílus állt neki jobban – a finom csipke vagy az elegáns minimalizmus.

Katherine Heigl

Katherine Heigl kétszer is férjhez ment a képernyőn A Grace klinika című tévésorozatban, illetve a 27 idegen igen című filmben. Érdekes, hogy a jelmeztervezők mindkét projektben hasonló sziluettet választottak neki.

Jennifer Aniston

A színésznőt a Jóbarátok című tévésorozatban és a Marley meg én című filmben láthattuk menyasszonyi ruhában. Mindkettő elbűvölő, az biztos.

Neked melyik filmből melyik menyasszonyi ruha tetszett a legjobban? Mondd el nekünk a kommentekben.

via