Érdekesség

19 ember kérte, hogy változtassák meg a kinézetüket Photoshopban, és a tervezőink nagyszerű munkát végeztek

A modern divat saját szabályokat diktál. És ezek nemcsak a ruházatra, hanem a sminkre, sőt, még az arcvonásokra is vonatkoznak. Amint megnyitod az Instagramot, azonnal divatosabb arccsontokra, ajkakra és szemöldökre vágysz. A pasik pedig természetesen sűrű szakállat szeretnének növeszteni. De sosem tudhatod, hogy ezek a trendek valóban jól állnak-e neked. A modern technológiának köszönhetően azonban ezeket a trendi vonásokat magadon is alkalmazhatod anélkül, hogy valaha is időt pazarolnál vagy kés alá feküdnél.

Úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy különös kísérletbe. Önkénteseink fotóit profi tervezőinknek adtuk át. Minden egyes fotó tartalmazta a résztvevők konkrét változtatási kéréseit, de az eredmények így is egészen váratlanok voltak. A bónusz részben pedig teljesen megváltoztattuk az egyik résztvevőnk külsejét.

1. Paula

„Gyöngyházlila hajat, dús ajkakat, kis orrot és egyenes szemöldököt szeretnék.”

2. Irene

„Szeretném eltüntetni a ráncokat az orrom és az ajkaim környékéről, kicsit kisebbé tenni az orromat, és szeretném látni, hogy nézek ki kék szemmel. A valóságban még soha nem csináltam ilyesmit.”

3. Maria

„Szeretném, ha az állam hosszabb lenne, hogy arányos legyen az arcomhoz képest, szeretnék hibátlan bőrt, zöld szemet hosszú szempillákkal, és a természetes színemnél 2-3-szor világosabb árnyalatú, dús hajat.”

4. Catherine

„Szeretném, ha kisebb orcáim lennének, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy hörcsög. Emellett nem bánnám, ha élesebb arccsontjaim és rókaszemeim lennének, mint Bella Hadidnak.”

5. Irene

„Szeretném, ha az orrom kisebb lenne, a szemeim pedig nagyobbak.”

6. Bella

„Szeretném megnézni magamat kisebb orral és vastagabb, felfelé fésült szemöldökkel.”

7. Ian

„Szeretném, ha gyönyörű szakállam lenne.”

8. Anna

„Kisebb orcát, élesebb arccsontokat, finomabb állvonalat szeretnék, és szeretném eltüntetni a lógó szemhéjaimat.”

9. Irene

„Kérem, hogy az orrom vékonyabb legyen, az arccsontom magasabb, az ajkaim kissé dúsabbak, és távolítsa el a táskákat a szemem alól.”

10. Olivia

„Próbáld meg élesebbé tenni az arckontúromat, és távolítsd el a tokámat.”

11. Hope

„Arról álmodom, hogy az orrom keskenyebb és élesebb legyen, az ajkaim pedig dúsabbak.”

12. Anna

„Szeretném, ha az arcvonásaim lágyabbak lennének, az orrom kisebb, a szemem szélesebb, a szempilláim pedig hosszabbak és sűrűbbek.”

13. Wesley

„Szeretném, ha barna szemem és sötét hajam lenne.”

14. Una

„Szeretném, ha eltűnnének a táskák a szemem alól és a ráncok az orrom körül, ha simább lenne az arcom körvonala, és fehérebbek lennének a fogaim. Továbbá szeretném, ha zöld lenne a szemem és göndör lenne a hajam. Ezek a valóságban még sosem voltak meg.”

15. Daria

„Most semmit sem szeretnék megváltoztatni. De egyszer szerettem volna feketére festeni a hajam. Kíváncsi vagyok, hogy néznék ki vele.”

16. Nick

„Kérlek, legyen vastagabb a szakállam, a szemem kék, és az orrom egy kicsit kisebb.”

17. Anastasia

„Szeretném megnézni magamat kék szemmel és keskenyebb orral.”

18. Diana

„Hófehér fogakkal és kiemelkedő arccsontokkal szeretném látni magam.”

19. Julia

„Kíváncsi vagyok, hogy néznék ki hosszú szőke hajjal és kisebb orral.”

Bónusz: egy extrém újjáalakulás

„Legyen hosszabb az állam, tisztább a bőröm, a szemem pedig zöld, sűrű szempillákkal. Továbbá adjunk hozzá egy aranyos piercinget a jobb orrlyukamba, egy kis anyajegyet a bal szemem alá, dús rózsaszín fürtöket, és tegyük élénkebbé az ajkaimat.”

Te mit változtatnál a külsődön? Vagy talán elégedett vagy azzal, amilyen most vagy? Mondd el nekünk az alábbi hozzászólásokban.