Férfiak

“20 fiam van” – osztotta meg Paris Hilton, és fotókat mutatott az újszülött babájáról

Paris Hilton és férje, Carter Reum nemrég osztották meg első családi fotóikat újszülött fiukkal, Phoenixszel. A pár hihetetlenül boldognak és büszkének tűnt, amikor először mutatták be a világnak kis örömcsomagjukat, és elárulták, hogy a jövőben még több babát terveznek. A kisfiúról készült első képek szívmelengető látványt nyújtanak, és emlékeztetnek arra az örömre, amit az új élet hoz. Mi pedig izgatottan várjuk, hogy többet megtudjunk a családjuk közös útjáról.

A képek megörökítették az örömöt és a szeretetet, amit az újdonsült szülők kisfiuk iránt éreznek, Hilton lenyűgöző megjelenése pedig még egy plusz csillogást adott a pillanatnak. A fotókon Reum szeretettel csókolja felesége homlokát, miközben ő a karjaiban tartja kisfiukat. Hilton szemei csukva vannak, és teljesen nyugodtnak tűnik, miközben a kezében tartja drága kisbabáját. A pár rajongó szülőknek tűnik, és a képek megörökítették azt az örömöt és szeretetet, amit új jövevényük iránt éreznek.

Paris Hiltont is megörökítették, amint gyengéd puszit ad újszülött fiának, miközben egy fehér köntöst visel, finom csipkeujjakkal. Kisfia, aki egy hozzá illő fehér sapkát és egy fehér rugdalózót viselt, békésen aludt a vállán, míg férje egy hosszú ujjú fekete pulóverben állt a közelben, és nézte a történéseket.

Az újdonsült anyuka ugyanolyan lenyűgözően nézett ki a fotókon, mint mindig, és elbűvölő sminket viselt, amely kiemelte természetes szépségét. Hilton jellegzetes szőke haját laza hullámokba formázta, amelyek a hátára és a vállára omlottak, könnyedén elegáns és elbűvölő megjelenést kölcsönözve neki. Általános megjelenése eleganciát és kifinomultságot sugárzott, megmutatva, hogy még újdonsült anyaként is képes lenyűgözően kinézni.

Egy interjúban Hilton azt is elárulta, hogy mennyire szereti a fiát, és mennyire védelmezően viszonyul hozzá. „Meg akarom védeni őt, és minden másodpercben vele akarok lenni. Beindult ez az anyai ösztön, ami korábban nem volt meg bennem” – mondta.

A friss interjúja során, amely alig egy nappal azután készült, hogy először fedte fel a baba mitikus nevét, az illatmogul elárulta, hogy eredetileg egyedül tervezett gyermeket vállalni, mielőtt találkozott volna Carterrel, és barátnője, Kim Kardashian tanácsára döntött úgy, hogy lefagyasztatja a petesejtjeit. De amikor ő és Carter megismerkedtek és összekötötték az életüket, úgy döntöttek, hogy családot alapítanak.

Az örökösnő így nyilatkozott: „Carter és én már beszélgettünk a jövőről… szóval azt kérdeztem: ‘Mit szólnál ahhoz, ha embriókat készítenénk?’. Ő pedig azt mondta: ‘Igen, csináljuk meg'”. Ennek megfelelően embriókat fagyasztattak le azzal a lehetőséggel, hogy a jövőben számos gyermekük lehet, és a kollekció „csupa fiú”. „Már hétszer csináltuk meg… Nekem csupa fiam van. 20 fiam van” – osztotta meg Hilton.

Emellett Paris azt is elárulta, hogy mindig is béranya segítségével tervezte a babát, a szüléssel kapcsolatos félelmei miatt, amelyek még az internátusi évek alatt alakultak ki nála. Megemlítette, hogy a The Simple Life forgatása közben végignézte, ahogy egy nő szül, ami traumatizálta őt.

Hilton őszinte megnyilatkozásai rávilágítottak a családalapítás bonyolult kérdéseire és a különböző utakra, amelyeket valaki bejárhat, hogy szülő legyen. Nyíltsága a petesejtjeinek lefagyasztásásól és végül a béranya igénybevételéről a szülést övező félelmei kapcsán talán segíthet más nőknek, akik szintén hasonló problémákkal küzdenek, vagy akik hasonló megoldásokat fontolgatnak a teherbeesés érdekében.

via