Emberek Érdekesség

Christina Applegate kéz a kézben a lányával vesz részt az „utolsó díjátadón”

Christina Applegate ragyogóan és erősen nézett ki, amikor végigsétált az állítása szerint „utolsó színészi díjátadóján”. Az 51 éves színésznő úgy döntött, hogy lánya kíséretében jelenik meg a vörös szőnyegen, és bájos viselkedése és eleganciája senkit sem hagyott hidegen.

Applegate-nél még 2021-ben diagnosztizáltak szklerózis multiplexet, amikor sorozatának utolsó évadát forgatta.

Elmondta, hogy hónapokig várt, hogy megnézze magát a sorozat megjelenése után, mert nem érezte magát önmagának. A sztár megjegyezte: „Nem szeretem látni magam küszködni”.

Applegate őszintén beszélt arról a fizikai átalakulásról is, amit a SM miatt élt át, és megosztotta: „18 kilót híztam az inaktivitás és a gyógyszerek miatt”.

A Halott vagy színésznője nemrég elárulta, hogy a Screen Actors Guild-díjátadó valószínűleg az utolsó lesz, mert még mindig küzd a betegsége hatásaival.

„Valószínűleg ez az utolsó díjátadóm színészként, szóval elég nagy dolog” – magyarázta Applegate. „Jelenleg el sem tudnám képzelni, hogy reggel 5-kor keljek fel, és 12-14 órát töltsek egy forgatáson; ez jelenleg nincs bennem.”

És minden szem a bájos színésznőre szegeződött, amikor végigsétált a vörös szőnyegen, miközben 12 éves lánya, Sadie Grace édesen fogta a kezét.

Applegate egy bársonyból készült, hosszú szmokingruhát viselt. Egy botot is tartott a kezében, hogy segítsen a betegség okozta egyensúlyproblémáin.

A színésznő ragyogott a vörös szőnyegen, és az a bátor hozzáállása miatt, ahogyan a betegségét kezeli, még jobban csodáljuk őt.

via