Emberek Érdekesség

20 fotó, amely bebizonyítja, hogy kemény munkával és egy csipetnyi szerencsével minden lehetséges

Az élet nem lenne olyan különleges, ha nem lenne esélyünk küzdeni a céljainkért. Azok az emberek szerte a világon, akik megosztják sikereiket, motivációnk lehetnek, és ragyogó fényként szolgálhatnak, amely szebbé teszi a napunkat. Az üres kutyamenhelyektől kezdve a depresszióval való megküzdésen át az esélyekkel szembeni küzdelemig, hogy befejezzük az egyetemet, minden lépés különleges, és érdemes büszkének érezni magunkat.

Mi egyszerűen nem tudunk ellenállni annak, hogy megosszuk az emberek sikertörténeteit, és megmutassuk, hogy ha erősek maradunk – egy kis szerencsével együtt – nagy dolgokat érhetünk el.

1. Évek óta először fordult elő, hogy ez az állatmenhely mind a 70+ kutyát örökbe adta.

2. „16 évesen azt mondták, hogy nem vagyok jó matekból. Két hét múlva elkezdek dolgozni a mesterképzésen az űrkutatás és űrmérnöki tudományok területén.”

3. „35 éves vagyok, és megvalósítottam egy álmot. Ma volt az első tanári napom!”

4. „Larry nehezen illeszkedik be az új testvérei közé, de ma mindannyiunkat büszkévé tett az első fogásával, egy levéllel.”

5. „A 16 éves legjobb barátnőm 6 hónapig küzdött a rákkal, és végül megnyerte a csatát!”

6. „Ez én vagyok, amikor 10 kilométert futottam a kemoterápia közepén. Azt hittem, hogy elpusztít… most azt hiszem, semmi sem állíthat meg!”

7. „Egy évvel ezelőtt mutattam be az iskolák állami vásárán. Spóroltam, hogy megvehessem, és most már örök otthonában van!”

8. „6 hónap alatt 3 vetélés után, és miután nem tudtam, hogy leszek-e valaha is apa, az ikreim ma 1 évesek lettek.”

9. „4 évvel ezelőtt majdnem feladtam. Ma megosztom a történetemet, hogy segítsek az embereknek megérteni, hogy az én utam életmentő volt.”

10. „Egy szörnyű év után végre befejeztem a mesterszakot, letettem a CPA-vizsgát. Szóval megünnepelem a két kedvenc emberemmel.”

11. „21,5 hónap után végre befejeztem a 40 320 darabos kirakóst!”

12. „6 évig küzdöttem a depresszióval – most a terápiás kutyám és a frissen született első gyermekem látványa teljes boldogság.”

13. „Egy délutánomba telt, de sikerült 5 zsák szemetet összeszednem az út széléről, ahol lakom!”

14. „Megnyertem egy táncversenyt és 1000 dollárt! Nem tudtam, hogy pénzdíj is van, úgyhogy itt vagyok én, és kisírom a szemem.”

15. „A 6 éves gyermekemnek nem kellene tudnia járni vagy beszélni az állapota miatt, és mégis tud. De nézd meg, mi mindenre képes még Sam!!!”

A cetlin ez áll: „Sam”

16. „Hetekig tartó kemény munka után végre kitakarítottam a depressziós garázsfészkemet. Egy év óta először parkoltam le a kocsimat.”

17. „Sikerült! Évekig tartó depresszió és szorongás után győztem! Ma beiratkoztam az iskolába, hogy foglalkozásterapeuta legyek.”

18. „Körülbelül másfél év kemény munka után barátnőm végre kiadja az első gyermekkönyvét.”

19. „6 órán keresztül próbáltam megmenteni ezt a cicát, aki folyamatosan 7 különböző autóban bujkált. De mindez 10 ember segítségének köszönhető.”

20. „9 hónapja küzdök a rákkal, és végre javulófélben vagyok. Ezek a boldogság és a megkönnyebbülés könnyei!”

Te milyen történetet tudsz megosztani velünk? Hogyan maradtál erős, hogy elérd a célodat?

via