Érdekesség

25 év házasság, amely egy üzenettel kezdődött az üzenetrögzítőn: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick szerelmi története

Mint az életben más dolgok, a szerelem is sokszor akkor jelenik meg, amikor a legkevésbé számítunk rá, és teljesen váratlanul. Az apró dolgok azok, amelyek mindent megváltoztathatnak. Ezek miatt teljesen új szemszögből látjuk a másik embert. Ez történt Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick színészekkel is; néhány másodperc és néhány lépés kellett ahhoz, hogy tudják, semmi sem lesz többé a régi.

Embed from Getty Images

1991-ben mind Sarah Jessica Parker, mind Matthew Broderick nevet szerzett magának a film- és televíziós iparban. Mindketten sikeresek voltak és ragyogtak néhány projektjükkel, és karrierjük felfelé ívelő pályán volt. Addig az időpontig azonban keveset tudtak egymásról.

Ugyanezen év novemberében Matthew egy Broadway-darabot rendezett, és Sarah Jessica testvérei a társulat alapítói között voltak. Az egyik testvére bemutatta őket egymásnak, és úgy tűnik, akkor és ott történt valami.

„Még mindig nagyon tisztán emlékszem, hogy láttam, ahogy végigsétál az utcán a mozi felé… Ez nagyon különleges, mert a legtöbb emberre nem emlékeznék, amikor először látom őket az utcán jönni. [De] a napnál világosabban emlékszem rá” – mondta Matthew arról, amikor először látta meg jövendőbelijét.

Néhány hónappal később, pontosabban 1992. február 1-jén a színész összeszedte a bátorságát, felhívta Parkert, és üzenetet hagyott az üzenetrögzítőjén, hogy randira hívja. Sarah Jessica visszaemlékezése szerint az üzenet így kezdődött: „Szia, itt Matthew Broderick”, és egy interjú során hozzátette: „A vezetéknevedet kellett használnod”. Nem sokkal később elkezdődött a kapcsolatuk.

1996 volt az az év, amikor a Broadway színpadán is összejöttek, és több mint egyértelmű volt, hogy a kapcsolat megszilárdult, és minden jól alakul. „Valószínűleg ő a legviccesebb fickó, akivel életemben találkoztam” – mondta a színésznő. Hozzátette: „Olyan okos, olyan jóképű, szerintem ő a legjóképűbb férfi, akit életemben láttam. És ő inspirál engem. Teljesen megőrülök érte.”

Alig egy évvel később a pár úgy döntött, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat és összeházasodnak. A szertartás azonban messze nem volt hagyományos. Úgy döntöttek, hogy egy parti ürügyén meghívnak körülbelül 100 embert, de senki sem tudta, hogy amit ünnepelnek, az a színészek esküvője, és hogy Parker egy elegáns fekete ruhában fog az oltár elé járulni.

Ahogy az sok, a showbizniszben dolgozó emberrel megesik, a kapcsolatuk nem volt mentes a találgatásoktól és a pletykáktól, de soha nem beszéltek róla. 2002-ben köszöntötték első gyermeküket, James Wilkie Brodericket, majd 7 évvel később ikreket, Marion Loretta Elwellt és Tabitha Hodge Brodericket béranyaság útján.

„Próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, próbálkoztunk, de a hagyományos módon nem sikerült” – mondta Sarah Jessica Parker.

Ez idő alatt Parker karrierje az egekbe szökött, miután a Szex és New Yorkban szerepelt. Férje mindig feltétel nélkül támogatta őt, és persze voltak hullámvölgyeik is.

„Vannak jó napjaid, vannak tisztességes napjaid és vannak rossz napjaid. Ilyen egy házasság. Ez egy kapcsolat. Ez egy barátság, sőt – a házasságon kívüli kapcsolatok is ugyanígy zajlanak” – osztotta meg a színésznő. „Ha hosszú távra tervezel, és értelmes kapcsolatokat akarsz, akkor sok különböző időszakon fogsz keresztülmenni”.

Már 31 éve vannak együtt, 25 éve házasok, mégis látszik rajtuk, hogy még mindig szeretik egymást, és közelebb állnak egymáshoz, mint valaha. „Nagyon elkötelezettek vagyunk a családunk és az életünk iránt. Imádom az életünket. Szeretem, hogy ő a gyermekeim apja, és miatta van ez az egész másik világ, amit szeretek” – mondta Sarah Jessica. Matthew a maga részéről azt mondta: „Amikor először megláttam őt, láttam, hogy sétál az utcán, és azt gondoltam: ’Ez az.’”

Sikerült egy gyönyörű családot alapítaniuk, kísérik egymást, támogatják egymást, és mindenekelőtt egymás legjobb barátai lettek.

Szerinted mi a tartós kapcsolat titka? Te hogyan ismerted meg a párodat?

via