Érdekesség

5 ok, amiért a vonzó emberek hajlamosak arra, hogy egyedülállóak legyenek

Úgy tűnhet, hogy ha valaki hihetetlenül vonzó, az egy teljesen új szintre emeli az életét. Úgy tűnik, hogy ezeknek az embereknek mindent ezüsttálcán adnak – kedvezményeket, ingyenes dolgokat, sőt, még munkát is. Az is könnyebb, hogy megtaláld álmaid barátját vagy barátnőjét, ha tetszetős vagy a szemnek. Akár hiszed, akár nem, a csinos emberek igenis küzdenek, még akkor is, ha az ellenkező benyomást keltik.

1. A szépségük megfélemlítő.

Sokkal könnyebb szóba állni egy „szomszédlánnyal”, mint egy lenyűgöző szupermodellel, aki látszólag messze nem a te súlycsoportod. Végül is a pasik idegesek, ha gyönyörű nőkkel beszélgetnek, a lányok pedig az átlagos kinézetű férfiakra buknak. A férfi Reddit-felhasználók ezt azzal magyarázzák, hogy azért kerülik a szép lányokkal való beszélgetést, hogy megvédjék magukat az elutasítástól és az önértékelésük sérülésétől. Feltételezik, hogy majd jön valaki szebb, ezért nem is érdemes próbálkozni.

2. Úgy tekintenek rájuk, mint potenciális csalókra.

„Mindegyikük játékos”, „Úgy vonzzák a lányokat/pasikat, mint a cukrot a hangya”, vagy „Nem bírom elviselni, hogy állandóan féltékeny vagyok”. Ez csak néhány dolog, ami az embereknek eszébe juthat, amikor egy vonzó emberrel való randizást fontolgatnak. Néhányan talán aggódnak, hogy a jóképű barátjuk hűséges marad-e. A kevésbé vonzó pasik viszont kedvességgel egészítik ki a külsejüket, és a nők így jobban megbecsülve érzik magukat.

3. Mindenki azt hiszi, hogy már foglaltak.

A legtöbb ember számára nehéz elhinni, hogy egy vonzó ember lehet egyedülálló. A fiúknak és a lányok eszükbe sem jut, hogy megkörnyékezzék potenciális álompasijukat vagy -barátnőjüket. Ha a csodáló rájön, hogy álmaik párja szingli, akkor is küszködnek, hiszen most csak a szépségétől félnek. Micsoda ördögi körforgás!

4. Bizalmi problémáik vannak.

A vonzó lányok aggódnak, hogy az úgynevezett barátjuk esetleg arra használja őket, hogy a barátai előtt felvágjon velük. Hiszen a szép embereket gyakran a külsejük alapján ítélik meg, és az emberek megfeledkezhetnek a személyiségükről. Egy női Reddit-felhasználó így nyilatkozott: „Minden alkalommal, amikor azt gondolom, hogy egy férfi „szép”, általában mindenki mással gonoszkodik, és csak egy kis kalandot akar velem. Aztán gonoszak lesznek velem, amiért nem akarom ezt”.

5. Sznobnak tartják őket.

Ez különösen akkor igaz, ha egyszerre félénkek és vonzóak. Egy Reddit-felhasználó mesélt egy történetet: „Elmentem segíteni egy barátomnak egy rendezvényen, és ő bemutatott egy csomó embernek, akik a vásáron dolgoztak. Kedvesen elbeszélgettem velük, majd leültem egy olyan helyre, ahol nem zavarok senkit, hiszen ők éppen azzal voltak elfoglalva, hogy a kézműves termékeiket árulják az embereknek. Valamikor később a barátom azt mondta, hogy mindenki arrogánsnak tartott, mert mindenkitől távol ültem le.”

Mi az oka még annak, hogy a vonzó emberek szinglik maradnak? Te randiznál egy gyönyörű emberrel?

via