6 híresség, akik szépségversenyeken kezdték karrierjüket

Ha szépségversenyekről van szó, évente körülbelül 2,5 millió amerikai nő vesz részt rajtuk. Ezért nem meglepő, hogy a legismertebb hírességek közül néhányan ott kezdték karrierjüket, megmutatva, hogy már fiatalon képesek voltak gyönyörű külsejükkel és végtelen kisugárzásukkal magukra vonni az emberek figyelmét.

1. Selena Gomez

Selena Gomez a Twitteren posztolt egy képet, amelyen gyerekként egy szépségversenyen versenyzett, bizonyítva, hogy már egészen fiatalon ellopta a szíveket és elvarázsolta az embereket.

2. Oprah Winfrey

Oprah Winfreyt 18 évesen, 1972-ben Miss Black Tennessee-nek koronázták. A Miss Black America versenyen is indult, de a szépségversenyeken eltöltött ideje nem tartott sokáig, mivel hamarosan a televíziózás területén kezdett karrierbe.

3. Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer az Instagramon osztott meg egy videósorozatot arról, ahogy a 70-es években szépségversenyeken versenyzett, a következő felirattal: „Hé, mindannyiunknak el kell kezdenünk valahol”. Szúrós kék szemei és csillogó szőke haja miatt tűnik ki, és megemlíti, hogy érdekli a softball, az olajfestészet és a vágya, hogy színésznő legyen. Pfeiffert 1978-ban Miss Orange County-nak koronázták, és ugyanebben az évben hatodik lett a Miss Kalifornia versenyen.

4. Sharon Stone

Sharon Stone 1975-ben elnyerte a Miss Crawford megye címet, majd 1976-ban Miss Pennsylvania versenyen indult, mielőtt elkezdte volna filmes karrierjét.

5. Michelle Yeoh

Mielőtt a színészetnek szentelte volna magát, Michelle Yeoh 1983-ban, 21 évesen elnyerte a Miss Malajzia címet. Egy interjúban így viccelődött: „Azt hiszem, a zsűri vak volt”. Ezután még ugyanabban az évben elindult a Miss World versenyen.

6. Hilary Duff

Hilary Duff a Twitteren posztolt egy képet, amelyen modellkedés közben, Apró szépségek (Toddlers & Tiaras) stílusban, rózsaszín tollboa, gyöngy fülbevaló és egy édes mosoly társaságában látható nagyon fiatalon. A fotóhoz a következő felirat tartozott: „Annyi minden nem stimmel ezzel”.

Ismersz még olyan hírességet, aki nem színészkedéssel kezdte a karrierjét? Kit? Szívesen megtudnánk a kommentekben.

via