Érdekesség

6 ok, amiért az internet szereti Vin Dieselt

Mark Sinclair, ismertebb nevén Vin Diesel, egyike azoknak a hírességeknek, akiket egyszerűen nem lehet nem szeretni. Annak ellenére, hogy általában kemény fiút játszik a filmekben, sokkal több van benne. Sőt, van egy teljesen más oldala is, amit nem túl gyakran láthatunk. Nagyszerű apa és társa a barátnőjének; szereti a családját és a rajongóit, akiket szintén családtagnak tekint; a közösségi médiája pedig tele van pozitivitással.

Mi nagyon szeretjük Vin Dieselt, és örömmel adunk nektek egy kis ízelítőt a másik oldaláról, amelyet nem mindig mutatnak meg a filmvásznon.

1. Nagyszerű apa.

Vin Diesel nem túl sokat mutatja be a magánéletét a közösségi médiában, de amikor megteszi, a posztjai mindig tele vannak szeretettel és mosollyal, és mindenki láthatja rajta, hogy családos ember! Ő és párja, Paloma Jimenez 3 gyermeket nevelnek: Hania, Vincent és Pauline, és ők az ő világa. Azt mondja, hogy a gyerekei iránti büszkesége a plafonon van, és mindig büszke rájuk.

2. Szeretetteljes partner.

Az 53 éves színész 2007-ben ismerkedett meg a párjával, és még mindig együtt vannak. Ez is mutatja, mennyire különleges a kötelékük, és hogy remek párost alkotnak. Egy interjúban a filmsztár nem fogta vissza magát, amikor arról beszélt, hogy mennyire csodálja a párját: „Elakad a szavam, annyira elképesztően gyönyörű. Ő a sziklám, belülről is olyan elképesztően gyönyörű. Ő minden, ő a tökéletes anya” – mondta Vin Diesel.

3. A külseje csalóka lehet – valójában egy nagy mamlasz.

Amellett, hogy családos ember, egy mindenre kiterjedően jó srác, aki mindig mosolyog és szereti a rajongóit, akik viszont szeretik őt. Gyakran posztol újra rajongói alkotásokat az Instagram-profilján, és sosem hagy ki egy alkalmat sem, hogy megköszönje a rajongóinak, és a családjának nevezze őket. Alázatossága az egyik dolog a sok közül, ami ilyen nagy és hűséges rajongótábort szerzett neki.

4. Végső soron még mindig Hollywood egyik rosszfiúja.

Lehet, hogy kedves, családszerető srác, de nem felejthetjük el, hogy az általa játszott rosszfiú szerepekre termett. Leginkább a Halálos iramban sorozatban Dominick Toretto szerepéről híres, aki a tipikus erős, alfahím típust játssza, akit mindenki szeret a filmekben, és aki gyengéd a családja és a barátai iránt.

5. Gyakran adományoz jótékony célokra.

Vin Diesel rengeteget jótékonykodik, és néhány évvel ezelőtt összeállt Cody Walkerrel, és több mint 100 000 dollárt gyűjtöttek a néhai Paul Walker Reach Out WorldWide nevű jótékonysági szervezetének. A ROWW egy katasztrófavédelmi nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy természeti katasztrófák esetén világszerte segítsen az embereken.

6. Nem csak egy tehetséges színész.

Vin Diesel nem csak egy nagyszerű színész – fiatalabb korában elég sokoldalú szórakoztató volt. Talán meglepődnél, ha tudnád, hogy tinédzserként break-táncos volt. Igen, jól olvastad, de ne hidd el, amit mondunk – nézd meg a saját szemeddel a mozdulatait! De a tehetsége nem áll meg itt. A színész énekes is, nem akármilyen hanggal!

Ki a kedvenc hírességed és miért? És van kedvenc Vin Diesel filmed?