Érdekesség

7 fantasztikus dolog, amit a sztárok tettek az általuk csodált emberekért

A hírességek folyamatosan lenyűgöznek minket a fényűző életükkel kapcsolatos tényekkel. Néhányan közülük mini villákat szereznek be a háziállataiknak. Mások egész városokat vásárolnak. Igen, lehet, hogy a saját kényelmük érdekében különcködnek. De igazán vagányak és romantikusak lehetnek, ha arról van szó, hogy kifejezzék szerelmüket és szeretetüket azoknak, akiket igazán szeretnek.

Találtunk néhány figyelemre méltóan rendhagyó sztárt, akik egészen egyedi módon találtak utat szeretteik és az általuk kedvelt emberek szívéhez.

1. Katy Perry

2010-ben Katy Perry egyedi ajándékkal lepte meg akkori férjét, Russell Brandet. Szeretett felesége a 35. születésnapjára egy jegyet vett neki a világűrbe. Az egész 200 ezer dollárjába került. Hogy 5 percig súlytalanul lebegjen, mielőtt visszarepülne a Földre!

2. Mariah Carey és Nick Cannon

Mariah Carey és Nick Cannon igazi Candylandet (Cukorkaföldet) rendeztek be a gyerekeiknek otthonukban. Egy hatalmas szobát töltöttek meg mindenféle édességgel, amit egy gyerek csak kívánhat. És nem csak egy szobát szenteltek kizárólag az édességeknek. A nappalijukban egy hatalmas labdamedencét is kialakítottak, és rengeteg piros labdával töltötték fel.

3. Ludacris

A híres rapper és színész, Ludacris 2016-ban bevallotta, hogy kibérelt egy egész mozitermet, hogy a családjával filmet nézzen. Ahogy az Instagramján írta: „Néha ki kell bérelned az egész mozit, hogy a családod és a babáid nyugodtan kiabálhassanak és megzavarhassák a filmet”. Nos, vannak, akik tényleg megengedhetnek maguknak minden kényelmet, amire szükségük van ahhoz, hogy élvezzenek egy új, puccos filmet.

4. Tom Cruise

Tom Cruise is hajlandó elkölteni 200 ezer dollárt csak azért, hogy közelebb lehessen a szeretteihez. Amikor akkori leendő felesége, Katie Holmes várandós volt, vett egy ultrahangkészüléket, hogy minden nap láthassa a babát az anyaméhben.

5. Madonna

Diana hercegné nagy hatással volt és van a mai napig is a társadalomra. De vajon ki volt hatással magára szeretett influencerünkre? 2001-ben Andrew Morton, a Diana: Her True Story (Diana igaz története, saját szavaival) című könyv szerzője azt nyilatkozta az LA Timesnak: „Vicces, mert megkérdeztem Diana hercegnét, hogy kit csodál. Azt mondta: ‘Teréz anyát, Margaret Thatchert és Madonnát’. Erős nők.” Madonna is nagyon csodálta Dianát, és hercegné akart lenni. Így hát ő is királyivá alakította át magát. És 1985-ben még Dianát is eljátszotta egy Saturday Night Live műsorban.

6. Elton John

A Rocket Man egyszer bevallotta, hogy kapott egy igazán egyedi és zavarba ejtő számlát. Állítólag mindössze 20 hónap alatt 293 000 fontot (azaz kb. 134 millió forintot) költött csak virágüzletekre. És mindezt az akkori élettársának, John Reidnek. „Szeretem a virágokat” – mondta Elton John – „Szeretek pénzt költeni. Ez az én pénzem, amit elkölthetek”. Nos, ez legalább romantikus. És nem sok híresség van, aki hajlandó így elkényeztetni a szerelmét egy tonna virággal.

7. Angelina Jolie

Billy Bob Thornton azt mondta, hogy akkori felesége, Angelina Jolie egyszer azt találta ki, hogy egymás vérét kellene egy fiolában a nyakukban hordaniuk. Számára ez olyan volt, mintha a fia vagy a lánya babahaját viselné egy ilyenben, vagy valami hasonló. „Úgy gondolta, hogy érdekes és romantikus lenne” – mondta Thornton.

Mi volt a legkülönösebb dolog, amit a szeretteidért tettél? Te mit lennél hajlandó megtenni értük? Kérjük, osszátok meg velünk a történeteiteket és fantáziáitokat az alábbi hozzászólásokban.