7 híres ikerpár, akik osztoztak az anyaméhen és a sikeren is

Manapság több ikertestvér születik, mint valaha. Ennek a megugrásnak nagy része az IVF használatának és az emberek későbbi életkorban történő gyermekvállalásának köszönhető. Ez azt jelenti, hogy a jövő generációi több tehetséges, híres celeb ikreket fognak megismerni. Amíg arra várunk, hogy felnőjenek és megtalálják a saját útjukat, addig élvezzük ezt a listát azokról az ikrekről, akik osztoztak az anyaméhen, a sikeren és a hírnéven.

A csapatunk útnak indult, hogy megtaláljuk nektek a szórakoztatóipar legismertebb ikreit.

1. James és Oliver Phelps

James és Oliver Phelps birminghami ikertestvérek, akik Fred és George Weasley-t alakították a Harry Potter-filmekben. A komikus duó a nevetés és a vidám pillanatok fő forrása volt a filmek során, és a forgatás befejezése után is folytatták az együttműködést.

2. Tia és Tamera Mowry

A ’90-es években felnőve valószínűleg ismered az egypetéjű ikrek történetét, akiket születésükkor elválasztottak egymástól, majd tinédzserként újra egyesültek az Ikercsajok (Sister-Sister) sorozatban. Ez a sorozat tette lehetővé azt is, hogy Tia és Tamera Mowry olyan, rájuk szabott filmekben szerepelhessenek, mint az Örök fiatalság.

3. Camilla és Rebecca Rosso

Ha a 2000-es évek közepén-végén nőttél fel a Disney Channelen, akkor emlékezhetsz az ikertestvérekre, Camilla és Rebecca Rosso-ra a Zack és Cody élete című sorozatból. A közkedvelt egypetéjű ikrek a Doktor Szöszik című filmben szerepeltek, amely Reese Witherspoon Doktor Szöszi című filmjének 2009-es spin-offja (mellékhajtás). Később színészi karrierjüket félretették, hogy zenét alkossanak, és mindent beleadjanak a The Rosso Sistersbe.

4. Charlie és Max Carver

Charlie és Max Carver leginkább a Született feleségek és a Teen Wolf – Farkasbőrben című filmekben való szereplésükről ismertek. Bár ikrek, nem ugyanazon a napon születtek. Charlie július 31-én, Max pedig augusztus 1-jén született.

5. Jill és Jacqueline Hennessy

Embed from Getty Images

Jill több amerikai tévésorozatban is játszott, a legismertebb szerepe az Esküdt ellenségek című bűnügyi drámasorozatban volt. Jacqueline leginkább az Északi határok című filmben játszott szerepéről ismert. Annak ellenére, hogy különböző szerepeket választottak karaktereikhez, az egypetéjű ikrek együtt szerepeltek a Két test, egy lélek című filmben.

6. Joel és Benji Madden

Az egypetéjű rockerek karrierje is hasonlóan alakult. Például a The Madden Brothers nevű pop-rock zenekar közös létrehozásának szentelték magukat. Az elmúlt 3 évtized nagy részében beágyazódtak a zeneiparba.

7. Mary-Kate és Ashley Olsen

Ashley és Mary-Kate Olsen amerikai divattervezők és egykori gyermekszínésznők, akiket együttesen az Olsen ikrek néven ismernek. Számos filmben játszottak, például a Kettőn áll a vásár és az Anya kerestetik című filmekben. Jelenleg sikeres divatbirodalmat vezetnek.

Kívántad már valaha, hogy legyen egy ikertestvéred vagy hasonmásod? Milyen nevet adnál az ikreidnek, ha valaha is lennének?

via