Emberek Érdekesség

7 híresség, akik bebizonyítják, hogy a különélés erősebbé teheti a kapcsolatokat

A legtöbbünknek ez az idealista kép jár a fejében, amikor a romantikus kapcsolatokra gondolunk. Találkozunk „az igazival”, randizunk vele egy ideig, összeházasodunk, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. De ez a gyönyörű képlet nem mond semmit arról, hogy mi történik, ha már összekötöttük az életünket. Kiderült, hogy a hosszú távú kapcsolatok működése minden pár számára egyedi, és nem mindenki tölti együtt az összes idejét.

Úgy döntöttünk, hogy keresünk néhány példát olyan sztárpárokra, akiknek a szerelme csak erősebb lesz attól, hogy külön vannak.

1. Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow színésznő és férje, Brad Falchuk olyan rendhagyó élethelyzetet találtak, ami számukra tökéletesen működik. Az idő nagy részében (heti 4 éjszaka) együtt élnek, de az idő többi részében Brad Falchuk egy másik házban lakik. Úgy tűnik, a pár megtalálta a tökéletes egyensúlyt a közös időtöltés és a személyes tér között.

2. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Ez a sztárpár egyértelműen a tartós kapcsolat példája – 1997-ben házasodtak össze, és 3 közös gyermekük van. Amikor a sikerük titkáról kérdezték őket, a színésznő a külön töltött idő fontosságát emelte ki: „Olyan életünk van, ami lehetővé teszi, hogy távol legyünk és visszatérjünk egymáshoz”.

3. David és Victoria Beckham

Egy másik sztárpár, akik már régóta együtt vannak, szintén jobban szeretik, ha van lehetőségük külön tölteni az időt. Egy bennfentes szerint David és Victoria a házuk különböző részein élnek. Az illető hozzáteszi: „Ha már ilyen régóta házasok vagytok, egy kis rendszeres távolságtartás mindkettőtöknek jót tesz!”.

4. Julia Roberts és Daniel Moder

A Micsoda nő! sztárja, Julia Roberts és férje, Daniel Moder külön életet éltek kapcsolatuk kezdetén: 2000-ben, amikor először találkoztak, Julia Roberts még Benjamin Bratt színésszel volt kapcsolatban, Daniel Moder pedig nős volt. Egyedül rendezték az életüket, és egy ideig külön éltek, hogy aztán összejöjjenek, és egy gyönyörű családot alapítsanak.

5. Claire Danes és Hugh Dancy

Hugh Dancy és Claire Danes színészek több mint egy évtizede házasok, és a listán szereplő többi párral ellentétben a távolságtartásuk nem az ő választásuk volt. A kétgyermekes anyuka egy interjúban említette, hogy férjével sokáig különböző városokban kellett lakniuk a munka miatt. Bevallotta, hogy ő „rossz ebben”, és hogy ez nehéz volt.

6. Jamie Chung és Bryan Greenberg

A jó pasi című film sztárjának és feleségének szintén jelentős ideig külön kell élniük a karrierjük miatt. Jamie Chung szerint ez nem túl nehéz számukra: a szerelmespár nagyra értékeli a szabadságukat és az időt, amit együtt tölthetnek.

7. Courteney Cox és Johnny McDaid

Courteney Cox és Johnny McDaid kapcsolatának különböző időszakai voltak: eljegyezték egymást, majd felbontották az eljegyzésüket, aztán újra összejöttek. Újraegyesülésük után távkapcsolatban éltek – a férfi az Egyesült Királyságban maradt, míg a nő Los Angelesben. A Jóbarátok sztárja szerint szerencsére ez bevált nekik. A pár a legjobb példa arra, hogy egy szerelmes kapcsolatnak nem kell szabványosnak lennie.

Milyen hatással van a különélés a kapcsolatokra? Ismersz rá példát?

via