Emberek Érdekesség

7 híresség, akiknek a szülei mindent megtettek, hogy támogassák őket

Minden nagy sikerhez nemcsak kemény munkára, hanem az önmagunkba vetett bizalomra is szükség van, ahogyan ezt cikkünk hősei is megerősíthetik. A sikerhez vezető úton a nehézségek leküzdése azonban könnyebbé válik, ha az egyik legfontosabb emberek – a szüleid – támogatnak. A cikkben szereplő hírességek szülei mindig gyermekeik mellett álltak.

Mi imádjuk, ahogyan a hírességek szülei támogatják gyermekeiket, és szeretnénk megosztani történeteiket olvasóinkkal.

1. Jennifer Lopez

Bronxban született Puerto Ricó-i lányként Jennifer Lopez karrierje kezdetén mindig úgy érezte, hogy „nem ő az, akinek a szobában kellene lennie”. Az, hogy egy kis otthonban élt, és nem volt tapasztalata a showbizniszben, megnehezítette számára, hogy egyengetni tudja az útját. Talán JLo nem lett volna az, aki most, ha nincs az édesanyja.

„Az anyukám volt az az anyuka is, aki beavatott a musicalekbe, és mindenféle zenével megismertetett” – osztotta meg Lopez. „Azért is vagyok képes túlélni azokat a dolgokat, amiket túléltem ebben a szakmában, mert anyukám kemény volt. Nem hiszem, hogy fel tudja fogni, hogy mire készített fel, de megtette”.

2. Dwayne Johnson

Dwayne Johnson édesapja, Rocky Johnson, aki szintén a sportnak szentelte az életét, meglehetősen szigorú szülő volt. A szeretete kifejezésének módja azonban olyanná tette a Sziklát, amilyen ma. „Az a nap, amikor már nem kerestem ezt a jóváhagyást, az volt az a nap, amikor megértettem, mit jelent férfinak, és ami még fontosabb, apának lenni” – mondta a Szikla. „Ez a váltás a hála új szintjére emelt engem a kemény szeretetért, amit mindig is adott.”

3. Ryan Gosling

Kiderült, hogy Hollywood kedves fickója, Ryan Gosling nem volt az a lelkiismeretes diák az iskolában. Állandóan összeütközésbe került a tanárokkal és a diákokkal, ezért 10 éves korában az édesanyja magántanulóvá tette. Donna Gosling mindig is kiállt fia mellett. „Minden tanárral, minden igazgatóval, minden gyerek anyjával harcolt – születésem óta harcol [értem]” – osztotta meg Gosling.

4. Kate Hudson

Összeállításunk többi hősével ellentétben Kurt Russel nem biológiai apja, hanem mostohaapja Kate Hudsonnak. Azonban ő az, akinek Kate hálás, amiért végig mellette volt.

„Ő egy olyan férfi, akinek egész életében a családja volt az első számú prioritása” – írta Hudson. „Soha nem hagyott ki egy iskolai előadást, egy focimeccset, egy hokimeccset, egy táncelőadást, és a lista még hosszan folytatható. Nem számított, hogy mit csinált elfoglalt életében, mindig megjelent. Nem azért, mert muszáj volt, hanem mert nem volt más hely a világon, ahol szívesebben lett volna, mint a családjával.”

5. Selena Gomez

Felnőttként Selena Gomez nehezen élte meg szülei válását. Ez kihatott az édesanyjával, Mandy Teefeyvel való kapcsolataira, számos konfliktust okozva. Azonban a szeretet és a támogatás, amit Teefey adott lányának, nem engedte, hogy a kötelék megszakadjon. „Anyukám mindent feladott értem, és volt vagy három állása” – osztotta meg Selena. „Támogatott engem, feláldozta értem az életét”.

6. Saoirse Ronan

Saoirse Ronan, a Kisasszonyok sztárja hálás, hogy fiatal színésznőként édesanyja és édesapja védelmét élvezhette. Hollywoodi karrierje során folyamatosan elkísérték. „Egy pillanatra sem voltam magamra hagyva” – mondta Ronan. „Egyszer találkoztam egy férfi rendezővel, aki azt akarta, hogy egyedül menjek, anyám pedig csak annyit mondott: ‘Nem! Nem! Ez nem fog megtörténni. Soha!'”

7. Justin Bieber

Pattie Mallette, Justin Bieber édesanyja nem csak támogatta fiát a sikerhez vezető úton; Bieber mindig hálás neki, amiért azzá tette, aki ma. „Ez a nő tanított meg mindenre, amit tudok, hogyan szeressek, hogyan legyek együttérző, hogyan legyek erős, amikor csak gyenge akarsz lenni, hogyan állj talpra, amikor csak el akarsz esni” – írta Bieber.

Kinek a története érintett meg téged a legjobban? Te szembesültél már példával a szülők támogatásának erejére?

via