Emberek Érdekesség

13 híresség, akik fiatalon lettek nagyszülők

Talán nehéz elképzelni néhány legnagyobb hollywoodi nevet szerető és gondoskodó nagyszülőként. Nos, ez csak azt jelenti, hogy van néhány sztereotípia, amit meg kell törnünk. Az iparág legbefolyásosabb nevei közül néhányan büszkén gondoskodnak imádnivaló unokáikról, bizonyítva, hogy sosem túl korai vagy túl késő, ha az embert új utóddal áldotta meg az ég.

13 olyan hírességet szeretnénk megmutatni neked, akikről valószínűleg meglepődve fogod megtudni, hogy már nagyon fiatalon nagyszülők lettek.

1. Whoopi Goldberg

Ha nagyszülőnek lenni egy verseny lenne, Whoopi Goldberg valószínűleg mérföldekkel előrébb lenne itt mindenkitől. A szerethető színésznő mindössze 34 évesen lett nagymama, hogy aztán 58 évesen dédnagymama legyen, amikor ez az unokája, Amarah Dean 25 évesen kislánynak adott életet.

2. Pierce Brosnan

Ha kíváncsi vagy, hány unokája van Pierce Brosnannak, a válasz nem 007. A helyes válasz valójában 3 – az egykori James Bond-sztár 44 évesen lett először nagyszülő.

3. Charlie Sheen

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlie Sheen (@charliesheen) által megosztott bejegyzés

Charlie Sheen 2013-ban üdvözölte a másik „felét”, amikor az akkor 28 éves lánya kislánynak adott életet. Sheen akkor még csak egy fiatal legény volt, 47 évesen.

4. Kiefer Sutherland

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiefer Sutherland (@kiefersutherland) által megosztott bejegyzés

A 24 című sorozatból ismerheted a karizmatikus Jack Bauerként – vagy ha régi rajongó vagy, akkor az Elveszett fiúkból is emlékezhetsz a színészre. Akárhogy is, ez a fickó most már tényleg nagypapa. A színész 39 évesen lett nagyszülő, és most már 2 unokája van.

5. Jim Carrey

A huncut Maszk, a mogorva Grincs vagy maga a mindenható Bruce – nem tudjuk, melyik a kedvenc Jim Carrey-szereped. De van egy megérzésünk, hogy melyik van az ő listája élén, és furcsa módon talán a nagyszülői szerep. A hollywoodi sztár ugyanis 47 éves korában üdvözölte unokáját a világon.

6. CeeLo Green

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CeeLo Green (@ceelogreen) által megosztott bejegyzés

Felejtsd el, az egyik leghíresebb dalának rádióbarát verziójában énekel, de Cee Lo Greent és az utódait egyhamar nem felejtjük el. Az énekes nagyon fiatalon, 35 évesen lett nagyszülő, amikor mostohalánya, Sierra 2010-ben kisfiúnak adott életet.

7. Tony Danza

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tony Danza (@tonydanza) által megosztott bejegyzés

Tony Danza unokái biztosan tudják, ki a főnök. A színész 54 évesen lett nagyszülő, amikor 2005-ben kisfiút köszöntöttek feleségével. Instagramja alapján úgy tűnik, el van ragadtatva attól, hogy nagyszülő lehet.

8. Donny Osmond

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Donny Osmond (@donnyosmond) által megosztott bejegyzés

A tinibálványok nagyszülőkké válnak, és ember, de öregnek érezzük magunkat ettől. És hogy őszinte legyek, Donny Osmond úgy tűnik, mintha egy sereg kis unokája lenne – 5 fia és 12 unokája van. A szenzációs énekes először 2005-ben, 48 évesen lett nagypapa, amikor második fiának kisfia született.

9. Kris Jenner

Embed from Getty Images

Ez a nagymama minden idők egyik leghíresebb valóságshow-jában szerepel. De Kris Jenner ugyanolyan komolyan veszi a nagymamaszerepét, mint a karrierjét – és ennek van is értelme, hiszen összesen 11 unokája van! Az első akkor jött a világra, amikor Jenner még csak 53 éves volt.

10. June Shannon (Mama June)

Embed from Getty Images

Nos, emberek, lehet, hogy itt van a legfiatalabb nagyszülő győztese. June Shannon 32 évesen lett nagyszülő, amikor lánya, Anna Shannon 2012-ben kislánynak adott életet.

11. NeNe Leakes

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nene Leakes (@neneleakes) által megosztott bejegyzés

A Nem átlagos feleségek – Atlanta néha a „nem átlagos nagymamák” is. NeNe Leakes 44 évesen lett nagyszülő, ugyanis 2012-ben megszületett unokája, Bri’asia Bryant, 22 éves fiától.

12. Kid Rock

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kid Rock (@kidrock) által megosztott bejegyzés

Ne hagyd, hogy a neve megtévesszen – ő már nem gyerek. A zenészlegenda 44 évesen köszöntötte unokáját. Azt kérdezed, milyen érzés fiatal nagyszülőnek lenni? „Csak Isten tudja”, és valószínűleg Kid Rock is tudja.

13. Nicolas Cage

Embed from Getty Images

Nicolas Cage talán nem szereti a „méheket”, de nagyszülőnek lenni biztosan szeret. A híres színész 50 évesen lett nagyszülő, amikor fia 2014-ben kisfiút köszöntött. Most, 53 évesen Cage-nek már 4 unokája van.

Melyik híresség nagyszülői státusza lepett meg téged a legjobban? Írj egy kommentet!

via