Emberek Érdekesség

Jennifer Lopez és Ben Affleck története, ami bizonyítja, hogy a szerelem majdnem 20 év után is újjászülethet, mint egy főnix

Vannak szerelmi történetek, amiknek egyszerűen így kell lenniük, még akkor is, ha nem mindig van minden a legnagyobb rendben. Amikor az emberek összetartoznak, és nehéz időszakon mennek keresztül, akkor láthatjuk igazán az erejüket. Ha sikerül túlélniük az utat, akkor kapnak egy második lehetőséget, ami még jobb, mint az első. Ez azért van, mert sokszor egy kapcsolat végét az érzéseken túli körülmények is okozhatják.

De minden változik, és az idő segít meglátni és begyógyítani az esetleges hibákat. Jennifer Lopez és Ben Affleck bebizonyította ezt: újra együtt vannak, és ezúttal sok érettséggel és tapasztalattal.

Mi hiszünk abban, hogy néha igazságos és szükséges valakinek egy második esélyt adni, ezért szerettük volna megosztani Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmi történetét.

Amikor először találkoztak, Jennifer Lopez Cris Judd felesége volt, így kapcsolata Ben Affleckkel őszinte barátságként kezdődött.

Affleck erről egy interjúban beszélt, ahol azt mondta: „Mivel férjnél volt, nem merült fel a romantikus kapcsolat gondolata. Így ez lehetőséget teremtett arra, hogy megismerjük egymást, mindenféle hamisság nélkül, ami a randizással jár, mert jó benyomást akarsz kelteni. Nem próbáltam semmit sem megváltoztatni magamon, és ő sem. Nagyon jó barátok lettünk, olyan módon, ami nagyon kényelmes volt.”

A következő évben Lopez barátságos válást írt alá Judd-al, Affleck-el pedig komolyabbra fordultak a dolgok. 2002 augusztusában a pletykák, miszerint együtt vannak, megerősítést nyertek, miután a sajtó lencsevégre kapta őket. Ez kissé szerencsétlennek bizonyult a pár számára.

Lopez így nyilatkozott: „Épp az első bulvárlapokban szerepeltünk együtt, és olyan volt, mintha ‘Ó, Istenem’. Nagy volt a nyomás.” Még ugyanebben az évben, de novemberben Affleck meglepte Lopezt egy lánykéréssel.

Legtöbbször azt gondoljuk, hogy a hírességek élete csupa rózsaszín, azonban nehéz elképzelni, milyen érzés lehet, amikor minden szem rád szegeződik, az életedre, arra, amit teszel, mondasz stb. Ilyenkor nem tűnik olyan szórakoztatónak. Ez volt az egyik oka annak, hogy a 2000-es évek elejének egyik legkarizmatikusabb párosa, a „Bennifer”, ahogy a média nevezte őket, nyomást éreztek, hogy szakítsanak.

Az esküvőre 2003 szeptemberében került volna sor, de a pár már napokkal előtte úgy döntött, hogy lefújja az eseményt. Egy exkluzív interjúban hivatalos okként a „paparazzók forgószelét” idézték, amely a városba érkezett, ahol a szertartásra került volna sor.

„Kezdtük úgy érezni, hogy életünk legboldogabb napjának szellemisége veszélybe kerülhet” – mondta a pár a magazinnak. „Úgy éreztük, hogy aminek egy örömteli és szent napnak kellett volna lennie, elronthatják számunkra, a családunk és a barátaink számára.”

2004 január elején a pár végül szakított. „Azt hiszem, különböző időkben, különböző dolgokban, ki tudja, mi történhetett volna, de valódi szerelem volt” – mondta Lopez egy interjúban valamivel később. Addigra már újra férjhez ment, de már Marc Anthonyhoz. Szavai azonban ma hirtelen mást jelentenek.

Lopez 2012-ben vált el Anthonytól. Affleck, aki 2005-ben vette el Jennifer Garnert, 2015-ben vált el, de ez csak 2017-ben vált hivatalossá. Lopez utolsó kapcsolata Alex Rodriguezzel volt, akivel eljegyezték egymást. Tavaly azonban barátságosan véget vetettek kapcsolatuknak.

„Rájöttünk, hogy a legjobb barátok vagyunk, és reméljük, hogy azok is maradunk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni, és támogatni fogjuk egymást a közös vállalkozásainkban és projektjeinkben” – jelentette ki Rodriguez és Lopez az eljegyzésük felbontása után.

Több mint 17 év telt el az Affleckkel való szakítása óta. Sok minden megváltozott. Mindketten szülők és egyedülállóak voltak, és bár külön éltek, a barátságuk sosem szűnt meg. Így döntöttek úgy, hogy adnak egymásnak egy második esélyt.

Az első alkalomtól eltérően most sokkal visszafogottabban kezelik a magánéletüket – „szentnek tartják”. A kapcsolatuk médiakezeléséről Lopez azt mondta: „Okosabbak vagyunk, tapasztaltabbak, más helyen vagyunk az életünkben. Most már gyerekeink vannak, és ezekkel a dolgokkal nagyon tudatosan kell foglalkoznunk.”

A fentiek egy közös érzést fejeznek ki. Mindketten mindenáron meg szeretnék védeni gyermekeiket a szenzációhajhászástól. Kétségtelen, hogy mindketten nagyon izgatottak, hogy újra együtt vannak.

„Olyan szerencsésnek, boldognak és büszkének érzem magam, hogy vele lehetek” – mondta Lopez egy exkluzív interjúban. „Amikor találsz valakit, akit nagyon-nagyon szeretsz, és kapsz egy második esélyt? Ez egy igazán ritka, értékes, gyönyörű dolog, és nem vesszük magától értetődőnek.”

Mindketten mindig is csodálták egymást, akár barátként, akár párként. Mindketten ünneplik és tisztelik egymás útját. Lopez kifejtette: „Úgy érzem, hogy ő egy olyan ponton van az életében, ahol… ahogy én is érzem magam.” Majd hozzátette: „Amikor eljutsz egy olyan helyre, ahol igazán jól érzed magad egyedül és annak, aki vagy, akkor lehetsz egy boldog, egészséges kapcsolatban”.

Végül, ami a pár elvárásait illeti, Lopez bevallotta: „Csak azt akarom, hogy a jövőm tele legyen szeretettel és boldogsággal, a gyerekeimmel és a párommal”. Majd így folytatta: „Azt hiszem, mindenki boldog akar lenni, valakivel, akivel együtt mehet az úton és akivel együtt öregedhet meg, és én most jól érzem magam ezzel kapcsolatban.”

Mit gondolsz a második esélyekről a kapcsolatokban? Próbálkoztál már ezzel?

via