Emberek Érdekesség

7 híresség, akinek valójában kék vér folyik az ereiben

Napok, hónapok és évek telnek el, zabpelyhet eszel a pizsamádban, Netflixet nézel, munkába mész, aztán egyszer csak rájössz, hogy a királyi családhoz tartozol. Ezek a hírességek véletlenül fedezték fel királyi rokonságukat, és még csak nem is álmodtak arról, hogy például II. Erzsébet királynővel távoli rokonok.

Elmagyarázzuk, hogyan jutott ez a 7 híres személyiség királyi gyökerekhez.

1. Ellen DeGeneres

Bármilyen meglepőnek is tűnik, az amerikai komikus, Ellen DeGeneres Kate távoli rokona. Ellen 2011-ben fedezte fel, hogy ő a 15. unokatestvére. A hercegné nem hajlandó elismerni a rokonságot.

2. Cindy Crawford

Cindy meglepődve fedezte fel, hogy közvetlenül európai királyi családok leszármazottja. Egészen pontosan I. Károly frank császár 41. generációs dédunokája.

3. Ralph Fiennes

Ralph Károly herceg 8. unokatestvére. Az 1400-as években uralkodó II. Jakab skót királyon keresztül állnak rokonságban.

4. Kit Harrington

Valójában nemcsak Kit, hanem felesége, Rose Leslie is királyi rokonságban áll. Kit rokonsága II Károly királlyal apai nagyanyján, Lavender Cecilia Dennyn keresztül vezet, míg Rose az édesanyján keresztül kapta a rokonságot, sőt, egy kastélyban nőtt fel!

5. Guy Ritchie

Kate felmenői elég széleskörűek, és történetesen Guy Ritchie is felbukkan benne. Ő a hatodik unokatestvére. Ellennel ellentétben Guy-t elismerik, és még Kate és Vilmos királyi esküvőjére is meghívták. „Vilmos herceg és Miss Middleton barátja” – ez állt a vendéglistán.

6. Brooke Shields

A gyönyörű és sokoldalú amerikai színésznő valójában II. Erzsébet 18. unokatestvére. A kapcsolatuk IV. Henrik francia királyig vezet.

7. Justin Bieber

Justin állítólag Camilla Rosemary Shand, Cornwall hercegnéjének távoli rokona. Mindkettőjüknek közös távoli unokatestvére Céline Dion, és francia-kanadai telepesek révén rokonok.

Kik a te felmenőid? Szeretnél királyi családtag lenni?

via