Emberek Érdekesség

8 celeb lány, akik a genetikai lottón megütötték a főnyereményt

Gyakran észrevettük, hogy a gyerekek hajlamosak örökölni szüleik tehetségét. Találtunk néhány olyan családot, amelyekben az apák és a lányok egyaránt híresek.

8.Steven és Liv Tyler

Liv Tyler (született Rundgren) mindig is vonzódott édesanyja barátjához, Steven-hez, aki az Aerosmith vezető énekese volt, de csak tizenéves korában tudta meg, hogy ő az igazi édesapja. Maga a zenész is gyanított családi köteléket: hiszen apa és lánya rendkívül hasonlít egymásra.

7.John Voight és Angelina Jolie

Annak ellenére, hogy John Voight négyszeres Oscar-díjas, Angelina, a mozi iránti szenvedélyét az édesanyja érdemének tekinti: sok időt töltött gyermekeivel mozikban. Jolie kezdetben nem tudta megbocsátani az apjának, hogy elhagyta a családot, de most már közös filmjük van – Lara Croft: Tomb Raider – és kapcsolatuk a közelmúltban egyre inkább javult.

6.Paul és Stella McCartney

A legendás Paul McCartneynek öt gyermeke van, de csak Stella ért el valódi hírnevet. De nem a zenében: Stella trendreformáló divattervező és a rendkívül rangos Brit Divat Díjátadó (British Fashion Awards) nyertese.

5.Don és Dakota Johnson

Dakota Johnson ’A szürke ötven árnyalata’ főszerepét követően vált híressé. Várható volt, hogy megtörténik: mi más is lett volna vele olyan szülőkkel, mint Melanie Griffith és Don Johnson, a Miami Vice sztárja? De ez még nem minden: nagyanyja, Tippi Hedren, volt Alfred Hitchcock múzsája és mostohaapja, Antonio Banderas segített neki megtenni az első lépéseket a filmiparban.

4.Ozzy és Kelly Osbourne

Kelly gyermekkora egybeesett apja, Ozzy Osbourne, a híres rocksztár népszerűségének emelkedésével. A családjuk annyira népszerű volt, hogy egy egész valóság show, a ’The Osbournes’ készült az életükről.

Mellesleg, Kelly keresztapja a legendás Elton John.

3.Henry és Jane Fonda

„Az egyetlen, aki jelentős befolyással volt rám, az apám volt” – mondta egyszer Jane Fonda. A híres színésznő korai évei azonban semmiképpen sem voltak nyugodtak: szülei válása és anyja öngyilkossága nyomot hagyott Jane személyiségén, és befolyásolta a férfiakkal való kapcsolatát.

2.Francis és Sophia Coppola

Amikor Sophia még csak kezdő filmrendező volt, attól tartott, hogy munkáit összehasonlítják az apja remekműveivel. Természetesen nem könnyű legyőzni a Keresztapa alkotóját, de Sophia karrierje semmiképpen sem kudarc: híres filmje, az Elveszett jelentés (Lost in Translation), két Oscar-díjat nyert.

1.Kurt Russell és Kate Hudson

Kurt Russell technikailag Kate mostohaapja, ám ő és bátyja apának hívják, és neki köszönhetik boldog gyermekkorukat. „Ő egy olyan ember, akinek a család a legfontosabb az egész életében. Egész gyermekkorunkban éreztük ennek tisztaságát, és a hálám a szeretetéért mérhetetlen” – írta a lány.