Életmód Érdekesség

8 hatékony tipp a Victoria’s Secret modelljeitől, amelyek segítenek nekik fényesebben ragyogni, mint a csillagok

A Victoria’s Secret modellek mozgalmas életmódot folytatnak, és sűrű időbeosztásuk még a legszervezettebb embert is túlterhelheti. Ennek ellenére ezek a nők mindig ragyogóan néznek ki, és még ha néha csak 4 órát alszanak is, akkor is úgy ragyognak, mintha mi sem történt volna. Ez nem varázslat, csak igazán hatékony trükkök, amelyeket a profi modellek aktívan alkalmaznak.

1. Fogkrém a pattanásokra

Gigi Hadid a boltban kapható sima fogkrémet használja a pattanások eltüntetésére. Ez a tipp meglehetősen ellentmondásos. Egyesek esküsznek rá, mondván, hogy tartalmazza a megfelelő vegyi anyagokat a baktériumok és a duzzanat eltávolításához. Mások viszont távol tartják magukat tőle, mert az ellenkezőjét is okozhatja, például ronthatja a pattanásokat.

2. Bokszolás

Adriana Lima több mint 10 éve bokszol. A modell azt mondja, hogy ez terápiás mind az elméjének, mind a testének. A bokszolás ráadásul 1 óra alatt elképesztő 800 kalóriát éget el, és általában magabiztosabbá tesz.

3. Melegítsd fel a szempillagöndörítőt egy hajszárítóval.

Taylor Hill mindig felmelegíti a szempillagöndörítőjét, mielőtt használná. Ezt a trükköt sminkesektől tanulta. A meleg szempillagöndörítő segítségével a szempillák tovább maradnak göndörök, és magasabbra is emeli őket. Ügyelj arra, hogy a szempillagöndörítő ne legyen túl forró.

4. Palackozott vízzel mosd meg az arcodat

Adriana Lima csapvíz helyett csak tisztított, palackozott vizet használ az arcához. Azt mondja, a csapvíz tele van vegyszerekkel és baktériumokkal, és igaza van. Egy bőrgyógyász szerint a fürdéssel és zuhanyozással több klórt és egyéb méreganyagot szívhatunk magunkba, mintha csapvizet iszunk.

5. Egyél 2 óránként.

Palvin Barbara nagy ínyenc, és ellenzi, hogy minél kevesebbet együnk, főleg reggelente. Nem baj, ha 2 óránként nassolsz, csak ügyelj arra, hogy az étel, amit eszel, egészséges legyen. A nassolás remek módja annak, hogy legyőzd a sóvárgást és felpörgesd az anyagcserédet.

6. Rizsvíz a szülés utáni hajhullásra

Rosie Huntington-Whiteley haja jelentősen romlott, amikor terhes lett. Törékennyé vált és töredezett. A szülés utáni hajhullásra remek gyógymódot talált – a rizsvizet.

A TikTok-on is népszerűségre tett szert a hatékonysága miatt. A jó hír az, hogy még csak meg sem kell vásárolnod – csak használd a rizsfőzés után megmaradt vizet. Így máris kényeztetheted magad és a hajad.

7. Hetente legalább egyszer menj el szaunába vagy gőzfürdőbe.

Irina Shayk nagy rajongója a gőzfürdőknek. Tökéletesen felszabadítják a pórusokat, és mindössze 15 perc elég ahhoz, hogy alaposan megtisztítsd az arcodat. Ha nincs időd fürdőbe menni, hasonló hatást érhetsz el, ha forró vizet öntesz egy tálba, és fölé tartod az arcodat. Mindenképpen takard le a fejed egy törölközővel.

8. Ha megkívánod a cukrot, reggel fogyaszd

Alessandra Ambrosio bevallása szerint imádja az ételeket, különösen az édességeket. Nem diétázik, és mindent eszik mértékkel. Ha enged a kedvenc édességeinek, azt általában a kora reggeli órákban teszi. Reggelire szívesen fogyaszt tojást, gyümölcsöt, kávét, muffint, szendvicset vagy bagelt.

Melyik trükköt próbáltad már ki ezek közül? Ha még egyiket sem próbáltad, melyiket próbálnád ki szívesen?

via