Emberek Érdekesség

8 híresség, akik jól érzik magukat egyedi szépségjegyeikkel

Mindannyian a magunk módján küzdünk a tökéletlenségekkel, legyen szó hegekről, pattanásokról, egyenetlen fogakról vagy szépséghibákról. Ezek a tulajdonságok mindannyiunkat egyedivé tesznek a maguk módján, és megmutatják, hogy nincs 2 egyforma ember. Bár megszoktuk, hogy a hírességekre tökéletes lényekként tekintünk, sokuknak szintén megvannak a saját egyedi vonásaik, amelyek megkülönböztetik őket.

A célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy a tökéletlenségeket nem szégyellni, hanem inkább ünnepelni kell, ezért összegyűjtöttünk egy listát azokról a hírességekről, akik büszkék sajátos vonásaikra.

1. Jason Momoa

Jason Momoa, akit széles körben az Aquamanben nyújtott szerepéről ismerhetünk, az egyik legjóképűbb hírességnek számít. Külsejének egyik olyan aspektusa, ami miatt kiemelkedik mások közül, az az arcán lévő heg, amit a szemöldöke felett visel. A színész elfogadta, hogy ez a megjelenése része, és jól érzi magát vele.

2. Whoopi Goldberg

Első ránézésre sokan nem fogják észrevenni azt az egyedi jellegzetességet, ami Whoopi Goldberget megkülönbözteti: a szemöldökét. Goldberg, aki állítólag nem szereti az arcszőrzetet, úgy döntött, hogy leborotválja a szemöldökét, és büszkén viseli ezt az új külsőt.

3. Anna Paquin

Az egyik dolog, ami miatt a True Blood sztárja, Anna Paquin mindig is kiemelkedett és egyedinek tűnt, az a foghézag, amit a színésznő imád és nem bizonytalan miatta. „Nem igazán érdekelnek a fogaim” – mondta egy interjúban, és úgy döntött, hogy nem változtatja meg ezt a tulajdonságát, és nagyszerű példát mutat.

4. Kate Bosworth

Kate Bosworth azon kevés hírességek egyike, akik rendelkeznek a heterokrómia egyedi és nagyon szokatlan tulajdonságával, vagyis azzal, hogy 2 különböző színű szemük van. Bosworth-nek egy kék és egy mogyoróbarna szeme van, és nem fél megmutatni a szemét.

5. Danny Trejo

Ami Danny Trejót azonnal felismerhetővé tette, az az arcán lévő számos sebhely, ami megkülönbözteti őt a többi hírességtől. Azzal, hogy a színész felvállalja a külsejét, végül számos szerepet kapott, és ezeket a védjegyévé tette.

6. Kristen Stewart

Kristen Stewart egyszer azt nyilatkozta, hogy „kényelmetlenül érzi magát a fülei mérete miatt”, de ez a bizonytalanság semmiképp sem állította meg a gyönyörű színésznőt..

7. Laetitia Casta

A gyönyörű szupermodell és színésznő Laetitia Casta nagyon nyíltan beszélt arról, hogy vállalja egyenetlen fogait, és kijelentette, hogy „azok az apró kis tökéletlenségek, mint a fogaim, azok, amelyek kiemelnek egy modellt”. Ellenállt annak, hogy bármit is megváltoztasson magán az ipar kedvéért, hű maradt természetes szépségéhez.

8. Stephen Colbert

Stephen Colbert furcsa formájú fülével már többször is foglalkozott a talk show műsorvezető, és ez sosem volt olyasmi, amit szégyellt volna. Egy fiatal korában végzett műtét következtében sérült meg a belső füle, ami miatt a füle kiáll.

Van olyan egyedi szépségjegy ezen a listán, amiben te is osztozol? Meséld el nekünk a történetedet a hozzászólásokban.

via