Érdekesség

8 híresség, akik úgy döntöttek, hogy normális életet élnek a reflektorfényen kívül

Nem minden híresség akart híres lenni, és még a gazdagság és népszerűség megszerzése után is igyekeznek szerények maradni. Keanu Reeves például 25 éve ugyanazt a ruhát viseli. De rajta kívül vannak más hírességek is, akik megmutatják, hogy híresnek lenni nem jelenti azt, hogy arrogánsnak kell lenni.

Mi is támogatjuk az egészséges és szerény életmódot, és megosztunk 8 olyan hírességet, akik jó példát mutathatnak erre.

1. Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg milliárdos, mégis a szerényebb életmódot választja. Egyszerű pólókat visel, és az emberek láthatják, ahogy a McDonald’s-ban vásárol ételt: „Tényleg úgy akarom leegyszerűsíteni az életemet, hogy a lehető legkevesebb döntést kelljen hoznom bármiről is, kivéve azt, hogy hogyan szolgálhatom a legjobban ezt a közösséget”.

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie ikonikus színésznőként ismert, de tudja, hogy a szerénység a helyes út. Állítólag még a lányai sem költekeznek indokolatlanul, és az ő ruháit viselik a vörös szőnyegen. Időről időre láthatjuk, ahogy átlagpolgárként bevásárol a gyerekeivel.

3. Kate Middleton

Kate Middleton királyi példakép lehet sok lány számára. Nincs ebben semmi meglepő. Magas státusza ellenére továbbra is normális életet él. Kate még egy ruhát is megvesz a Zarából, és többször is felveszi. Emellett feltűnt, hogy turistaosztályon repül. Például látták őt és gyermekeit leszállni egy 73 fontos, Skóciába tartó olcsó járatról.

4. Jack Gleeson

Jack Gleesont, a Trónok harca sztárját sosem érdekelte a színészi karrier. Ez „csak valami elfoglaltság volt”. Bevallása szerint akadémikus szeretne lenni, talán filozófiaoktató.

5. Justin Bieber

Justin Bieber úgy döntött, hogy a családi életét a karrierje elé helyezi. Instagram-posztjában azt írta, hogy egész tinédzserkorában kínozta magát: „Most nagyon koncentrálok arra, hogy helyrehozzak néhány mélyen gyökerező problémát, amik nekem is vannak, mint a legtöbbünknek, hogy ne essek szét, hogy fenntarthassam a házasságomat és az az apa lehessek, aki lenni szeretnék”. Úgy tűnik, betartja az ígéretét, és rengeteg időt tölt Hailey-vel.

6. Cameron Diaz

Cameron Diaz remek példa arra, hogy a hírességek is normális emberek. Instagram-profilja tele van hétköznapi dolgokkal, amiket mindannyian csinálunk – főz, találkozik a barátaival, vásárolgat. Semmi csicsás dolog, csak egy egyszerű és boldog élet.

7. Tobey Maguire

2014 óta Tobey egyetlen színészi szerepe a 2017-es Bébi úr című filmben volt. Felhagyott a hírnévvel, és produceri karriert választott. A Pókember után egyszerűen eltűnt Hollywoodból. Inkább nyugodt, barátokkal körülvett életet él, miközben 2 gyermekét neveli.

8. Halle Berry

Halle Berry egy újabb híresség, aki szívesebben él kevesebbel. Néha kiszúrják, ahogy bevásárol, és úgy néz ki, mint egy átlagos ember, smink nélkül.

Halle gyakorolja az öngondoskodást és a fitneszedzést, hogy egészséges életmódot tartson fenn, és más nőket is inspiráljon az egészségügyi problémáik megoldására: „Cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, és hamar megtanultam, hogy kordában tudom tartani a cukorbetegségemet, és hosszabb, egészségesebb életet élhetek, ha rendszeresen edzek, megváltoztatom az étrendemet, és teszek néhány dolgot az életemben, amit stresszoldónak hívnak.”

Milyen életmódot választanál, ha nagyon gazdag lennél? Mit gondolsz a fogyasztásról modern világunkban?