Érdekesség

„9 gyermeket vesztettem el vetélés miatt” – Sharon Stone megosztja szívszorító történetét

Évente körülbelül 23 millió nő szenved el vetélést, és Sharon Stone is köztük van. A hollywoodi színésznő egy friss posztban elárulta, hogy életében kilencszer esett át a lesújtó veszteségen, és annak utóéletén.

Szeretné, ha többet beszélnének a témáról, hogy a nők megkaphassák a szükséges támogatást ahelyett, hogy egyedül viselnék a fájdalmat. Teljes szívünkből egyetértünk az érzéseivel, és szeretnénk megosztani történetét olvasóinkkal.

Életének korai szakaszában különböző veszteségeket szenvedett el.

Sharon 1984-ben ment hozzá Michael Greenburghoz, de a dolgok nem működtek, és három évvel később elváltak. Ezután kétszer is volt rövid ideig eljegyezve, de mindkét kapcsolat véget ért. 1998-ban hozzáment Phil Bronsteinhez, és a pár megpróbált közös babát vállalni, de nem sikerült.

Egészségügyi problémák és fogamzóképesség hiánya.

Stone autoimmun betegségben és endometriózisban szenved. Mindkét betegség megakadályozta, hogy biológiailag gyermeket vállaljon. Az Instagramon nemrég egy kommentben elárulta, hogy kilencszer vetélt el.

Az örökbefogadás áldás volt számára.

Sharon és Phil 2000-ben fogadta örökbe első fiukat. A pár három évvel később beadta a válókeresetet. Második fiát, Laird Vonne-t 2005-ben, Quinn Kelly Stone-t pedig 2006-ban fogadta örökbe. A 64 éves nőt egyedülálló anyukaként gyakran látni három fiával együtt lógni.

Azt szeretné, ha a nők szabadon beszélhetnének a küzdelmeikről.

„Ez nem kis dolog, sem fizikailag, sem érzelmileg, mégis úgy éreztetik velünk, hogy ezt egyedül és titokban valamiféle kudarcérzéssel kell elviselnünk. Ahelyett, hogy megkapnánk a nagyon szükséges együttérzést, empátiát és gyógyulást, amire annyira szükségünk van” – mondta Sharon a vetélést elszenvedett nőkről.

Neked is voltak gondjaid a terhességed alatt? Van valamilyen tanácsod a nőknek, amit szívesen megosztanál?

via