Érdekesség

9 ok, amiért a cipőid olcsónak tűnnek

A divatirányzatok követése közben néhány nő elfelejti, hogy a drága és híres márka nem garantálja a nemes megjelenést. Pedig a cipő fontos szerepet játszik, amikor új emberekkel találkozol. Ha még mindig kényelmetlen magas sarkú cipőket hordasz, és imádod a piros lakkcipőket, ez a cikk biztosan neked szól.

Összegyűjtöttünk 9 okot, amiért a drága cipőink olcsónak tűnhetnek.

9. Sok csillogó és fényes részlet

A drága, strasszkövekkel díszített ruhák igazán jól nézhetnek ki, de a csillogó részletekkel borított cipők mindig illetlenül és furcsán néznek ki. Ráadásul a cipőkön használt kristályok általában rossz minőségűek, és az első vagy második viselés során leeshetnek.

Ha szereted a csillogó lábbeliket, válassz fémes árnyalatú cipőket.

8. Rendkívül magas platformos cipők

Néhány alacsony lány szívesebben visel magas platformos cipőt. Ám az ára ellenére ezek a cipők nem tűnnek drágának vagy elegánsnak. A magas platformok a lábakat „patává” változtatják, és az egész test aránytalannak tűnik. Ajánlott kis platformos cipőt vagy platform nélküli cipőt választani. Ahhoz, hogy gyönyörűen nézz ki, csak klasszikus magassarkút kell felvenned.

7. Több szín kombinálása

Próbáld meg elkerülni a túl sok szín viselését, mert a drága lábbeliket olcsónak tűnő cipővé változtatják. Ne felejtsd el, hogy 2 színnél többet nem ajánlott keverni.

6. Sok fém részlet

A szíjak, szegecsek és tüskék igazán jól nézhetnek ki, de néha a tervezők megpróbálnak minél több fém elemet hozzáadni, és ettől a cipő olcsónak néz ki. Természetesen egy pár csizmát díszíthet néhány szegecs, de ne válassz olyanokat, amelyeken túl sok a kiegészítő.

5. Lakkcipők

Bár az ilyen típusú cipők gyönyörűen néznek ki, gyakran foltosak vagy karcosak lesznek rögtön a felvételük után. Az azonos sziluettű matt cipők sokkal drágábbnak tűnnek. Ha mégis fényes lábbelit szeretnél viselni, válassz semleges színeket, például bézst, feketét vagy fehéret.

4. Leopárd minta

A leopárdmintás cipők igazán csábítóak lehetnek, de érdemes a megfelelő színt kiválasztani. A klasszikus leopárdmintát általában a rossz ízléssel hozzák összefüggésbe. Ha szereted az állatmintát, próbálj szokatlan mintájú cipőket keresni (mint a jobb oldali képen.)

3. Kényelmetlen cipők

Mindig próbálj meg kényelmes cipőt találni. A kényelmetlen lábbelik általában furcsán néznek ki, és hatással vannak a hátunk és a lábunk egészségére és a járásunkra. Még ha meg is találtad álmaid cipőjét, ne vedd meg, ha túl szűk, és fájdalmas benne járni.

A bizonytalan járás kínosan néz ki, függetlenül attól, hogy milyen drága a cipő. Ezenkívül a járásában bekövetkező bármilyen változás a talp gyorsabb elhasználódását okozhatja, ami hatással van egészségünkre. Próbálj ki néhány alacsony vagy közepes sarkú cipőt, és meg fogod tapasztalni, hogy sokkal kényelmesebbek.

2. Túl sok műbőr

Sok márka öko bőr felhasználásával gyárt cipőket, és ez nagyszerű. De sajnos a népszerű üzletek olyan műbőrből készült cipőket és csizmákat árulnak, amelyek nagyon rossz minőségűek. Ez a lábbeli olcsónak tűnik, és nagyon gyorsan veszít a párnázottságából.

Ha műbőrből készült csizmát szeretnél vásárolni, válassz alacsonyat. És a hagyományos bőrcsizmák stílusosabbak és elegánsabbak, mint az olajvászonra emlékeztetők.

1. Régi cipők

Ahhoz, hogy következetesen jó benyomást kelts, vigyázz a cipőidre, szükség esetén javítsd meg, és ne viseld a magassarkút sarokhegy nélkül. A különböző anyagokból készült cipők tisztításának és mosásának is számos módja van.

Mi a fontos számodra, ha cipőről van szó? Mondd el nekünk a hozzászólásokban.