Érdekesség

Egy 65 éves hölgy megmutatja természetes szépségét és elmagyarázza, hogyan lehet valaki modell az ő korában

Mindenki, bármilyen életkorban, szeretne egészségesen és szépen élni, de van, akinek ez annyira sikerül, hogy másokat is bátoríthat. Yazemeenah Rossinak 11 évesen jelentek meg az első ősz hajszálai, de ez nem akadályozta meg abban, hogy modell legyen. Most 65 éves, és üdítő látvány. Megosztotta gondolatait az öregedésről, az önelfogadásról és a szépségről, és mi minden szavával egyetértünk.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy a kor csak egy szám, és csak a belső hangunk diktálhatja, hogy mit tegyünk, és hogyan nézzünk ki.

1.

2.

Modellkarrierjét „véletlenül” kezdte, amikor az utolsó pillanatban felkérték, hogy helyettesítsen egy modellt. Attól a naptól kezdve olyan divattervezőkkel kezdett dolgozni, mint az YSL, Jil Sander és Thierry Mugler. Mielőtt modellkarrierje beindult volna, otthon nevelte 2 gyermekét.

3.

4.

Yazemeenah mindig is szerette a haját, és az első ősz szálakat a pubertáskorban, 11 évesen találta meg, és varázslatosnak találta, hogy ezüst haja van. Sok reakciót kapott, többnyire negatívakat ezzel kapcsolatban, de mindig is mély önbecsüléssel, értékkel és méltósággal rendelkezett, és ez soha nem befolyásolta.

5.

6.

„Épp ellenkezőleg, nagyon is büszke voltam arra, hogy a kritikák ellenére is kiálltam amellett, ami számomra helyes volt, és ez mindig is így volt egész életemben, ami valójában nagy előny volt, amikor elkezdtem modellkedni. Nemcsak azzal, hogy az egyik első ősz hajú modell voltam, hanem azzal is, hogy kiálltam azért, amit akartam vagy nem akartam, a pénz soha nem volt az a dolog, ami miatt olyan dolgokat tettem volna, amiket nem éreztem helyesnek.”

7.

8.

Úgy véli, hogy az önelfogadás a józan észhez való kapcsolódásról szól, és arról, hogy csodálattal tekintünk arra a csodára, hogy emberi lények vagyunk, és arról a csodáról, amit az emberi test jelent. Yazemeenah elmondta, hogy nagyon erős a kapcsolata a természettel és a természet törvényeivel.

9.

10.

Amikor szépségtitkokról kérdezték, Yazemeenah elmondta, hogy odafigyel arra, hogy mit tesz a testébe és a bőrére, valamint a környezetére, az otthonára. Friss bio termékeket használ az ételekhez és a bőrére (olajok). Emellett nagyon odafigyel a mérgező gondolkodás blokkolására és az egészséges higiénia gyakorlására, például arra, hogy jól aludjon.

11.

12.

Amikor a testmozgásról beszélt, megosztotta, hogy tudtán kívül jógázik, mintha belülről irányítanák, hogy nyújtózkodjon, és érzi ennek jótékony hatását. Számára a testmozgás nem arról szól, hogy edzőterembe jár, hanem arról, hogy követi, hogy a teste éppen merre irányítja. „Az emberek, amikor fiatal voltam, azt hitték, hogy sporttanár vagy balett-táncos vagyok, [miközben] ez egy módja annak, hogy összhangban legyünk a test igényeivel”.

13.

14.

Mit gondolsz, miért néznek ki egyesek olyan fiatalosan? Mit gondolsz, milyen lesz az életed 65 évesen?