Emberek Érdekesség

A 64 éves Madonna megerősítette kapcsolatát 29 éves barátjával

Egy tanulmány szerint azok a nők, akik fiatalabb férfiakkal randiznak, boldogabbak és elégedettebbek a kapcsolatukban, és a pop királynője most bebizonyította ezt. A pletykáknak véget vetve Madonna egy édes fotót osztott meg, amin ő és a kedvese csókolóznak.

Sosem késő megtalálni a szerelmet.

Múlt héten az internet azt találgatta, hogy Madonnának van-e új férfi az életében, amikor Josh Popper bokszedző megosztott egy fotósorozatot, amelyen az énekesnő szeretettel fonja magát a férfi karja köré. Josh 29 éves, és jelenleg a Summer House című valóságshow-ban szerepel. Állítólag Madonna egyik gyerekét is ő edzi.

A pár egyébként nagyon jól megvan.

A pletykákat megerősítve a 64 éves díva az Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót, amelyen a pár csókolózik. A pár teljesen feketébe öltözött, egyforma színű maszkokat viselnek, és együtt vesznek részt egy partin. Azt is látták, hogy az egyik meccsén szurkolt a barátjának.

Madonna a múlt hónapban szakított exével.

Embed from Getty Images

Madonna 5 hónapig randizott a nála 41 évvel fiatalabb Andrew Darnell modellel. „Ez csak egy nagyon alkalmi dolog volt… szóval nem tört össze a szíve” – árulta el egy hozzá közel álló forrás. Korábban 3 évig járt a táncos Ahlamalik Williamsszel, akivel tavaly áprilisban szakítottak. A pár között 35 év korkülönbség volt.

A nő megőrzi fiatalos külsejét, és nem törődik azzal, hogy mit gondolnak róla az emberek.

Az énekesnő bevallotta, hogy újabb arcplasztikai műtétet végeztetett, de aztán leszólta a társadalomban tapasztalható életkor miatti diszkriminációt, amikor a Grammy díjátadós megjelenése rossz okokból került a címlapokra.

„Ismét elkapott az életkor miatti diszkrimináció és a nőgyűlölet, ami áthatja a világot, amelyben élünk. Egy olyan világ, amely nem hajlandó ünnepelni a 45 év feletti nőket” – mondta a helyzetről, hozzátéve, hogy soha nem kért bocsánatot a döntéseiért, és nem is fog. Új külsejét is „aranyosnak” nevezte.

via