Érdekesség

A férjem egyszerre ejtett teherbe engem és egy másik nőt, és íme a döntés, amit hoztam

Valószínűleg minden család szembesült már olyan helyzettel, amikor nehéz a pillanatban döntést hozni. Jenna Herrera családja azonban egy valóságos csodát élt át: Jenna és egy másik nő egyszerre esett teherbe Jenna férjétől. A meghökkent nő a TikTok-ra posztolt egy videót, amelyben elmagyarázza, hogyan esett majdnem egybe a terhessége egy másik nőével, és hogy ő és a férje mit terveznek ezzel az egész helyzettel.

Jenna tanácstalan volt, hogy mit kezdjen a családjában kialakult szokatlan helyzettel.

Az amerikai Jenna Herrera furcsa helyzetbe került, miután hosszú meddőség miatt béranyasághoz fordult. Egy TikTok-videóban elmesélte, hogy szétrobbant a boldogságtól, miután februárban megkapta a hírt, hogy az embrióbeültetés sikeres volt, és a béranyájuk terhes.

Ám volt egy aprócska probléma, ami miatt ő és sokan mások is vakarták a fejüket.

Jenna ugyanis rájött, hogy ő is terhes, akárcsak a béranya, és alig pár hét különbséggel várják a babát. A TikTok-on osztotta meg aggodalmait a közönségével.

„Mivel úgy gondoltam, hogy nagyszerű ötlet, hogy a béranyámmal egy időben esek teherbe, a családunk pácban van” – mondta a leendő anyuka a videóban.

A nő most két döntés között egyensúlyoz.

Elárulta, hogy ő szeptemberre várja a babát, a béranya pedig mindössze 3 héttel utána. Jenna Kaliforniában él, míg a béranya Kolumbiából származik. A leendő anyuka nem tudja, hogyan fog eljutni Kolumbiába a béranyán keresztüli babájuk születésére, mert a szülésük időpontja olyan közel van egymáshoz.

„A kérdés az, hogy képesek leszünk-e megszülni a babát, megszerezni az anyakönyvi kivonatot, útlevelet szerezni, és eljutni Kolumbiába a babával együtt, mindezt 3 hét alatt” – mondja a nő.

„Itt hagyjam az újszülöttemet az Egyesült Államokban nélkülem? Itt maradok az újszülöttemmel, a férjem pedig Kolumbiába megy, de akkor lemaradok a babánk születéséről?” – kérdezi hangosan. „Vajon minden tökéletesen fog működni, és csak felesleges stresszt okozok magamnak? Az idő majd megmondja.”

via