Érdekesség Megható

A kisfiú, akinek a fotója vírusszerűen terjedt el, miközben rákos megbetegedéssel küzdött, most egészséges és újra iskolába jár

Kaitlin Burge, egy kisfiú édesanyja, akinél rákot diagnosztizáltak, szívszorító fotót posztolt arról, ahogy a fiát idősebb nővére vigasztalja a kemoterápia alatt. Ez több mint 2 évvel ezelőtt történt, és hosszú, kimerítő, kemény küzdelem után a kis Beckett most már teljesen rendbe jött, és iskolába jár.

Mi nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy a kisfiú leukémiamentes, és reméljük, hogy ez a történet segít mindazoknak, akik most nehéz időszakon mennek keresztül, hogy ne feledjék, mindig van remény.

Mindenki számára nehéz időszak volt ez.

Beckettnél 2018. április 25-én, 2 éves korában akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak. A két testvér, akik között 15 hónap különbség van, az otthoni játékból egy hideg kórházi szobában ültek együtt. Beckett nővére, az akkor 4 éves Aubrey végignézte, ahogy a bátyja küzd a járással és a játékkal.

A helyzet mindenkit megviselt, és a családot teljesen sokkolta. De ahogy Kaitlin elárulta, összetartottak, egymásra támaszkodtak, és egyszerre egy nap eseményeivel foglalkoztak.

35 napot töltött a nővére nélkül

Ahogy Kaitlin elmondta, Aubrey-nak nehéz időszakot kellett átélnie. Beckett a legjobb barátja volt, és még mindig az. A 35 nap, amit a kórházban töltött, 35 napot jelentett, amit ő a testvére nélkül töltött. Nem volt biztos benne, hogy mi történik. Csak azt tudta, hogy valami baj van az öccsével, a legjobb barátjával.

Ahogy azt bárki várná, a dolgok korántsem voltak könnyűek és egyszerűek az egész család számára. Kaitlin ezt írta a fenti kép feliratába: „Végignéztem, ahogy az egyetlen fiam annyi mindenen megy keresztül, és még mindig mosolyog. Láttam, ahogy az én édes Aubrey-m átvészelte élete nehéz időszakát, és olyan függetlenné vált. Látta a legjobb barátját/testvérét egy olyan állapotban, amit egyetlen testvérnek sem kellene átélnie”.

Beckett úgy győzte le a rákot, mint egy igazi katona.

Az út nehéz volt, sok hullámvölggyel, de Beckett győzedelmeskedett. 2 teljes évnyi fájdalom, szenvedés és rengeteg küzdelem után Beckett most már rákmentes és iskolába jár. Ahogy Kaitlin elmondta nekünk: „Remekül érzi magát, befejezte a kezelést, és újra iskolába jár, jelenleg az első osztályba.”

Az utolsó kezelése 2021. augusztus 8-án volt, és most már teljesen jó egészségnek örvend. Beckett ma 6 éves, 7 éves nővére pedig még mindig mellette van. A testvérek között még mindig megbonthatatlan kötelék van, amely Beckett betegsége alatt még erősebbé vált.

Összetartanak tűzön-vízen át

Beckett útja kimerítő volt, de mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy még sokan vannak, akik ugyanezt az utat járják. Amikor megkérték Kaitlint, hogy osszon meg néhány bátorító szót azok számára, akik hasonló küzdelmeken mennek keresztül, elmondta, hogy fontos, hogy felemeljük a fejünket, napról napra haladjunk, és ne féljünk segítséget kérni. Ne feledd, hogy ez csak egy fejezet az életedben, és megtalálhatod az akaratot, hogy végigcsináld.

Szerinted Aubrey feltétel nélküli szeretete segített Beckett felépülésében?