Érdekesség

A Reszkessetek, betörők! 68 éves színésznője, Catherine O’Hara, feltárja a titkát amitől természetesen ragyogóan néz ki, és elmagyarázza, miért utasítja el a plasztikai műtétet

A 68 éves Catherine O’Hara az egyik legkedveltebb hollywoodi színésznő, köszönhetően olyan ikonikus szerepeinek, mint az anyuka a Reszkessetek, betörők!-ben, vagy a különc Moira Rose legutóbbi alakítása a Schitt’s Creekben. És bár ragyogóbbnak tűnik, mint valaha, az öregedés jeleinek visszafordításához nem kap plasztikai sebészeti segítséget. És úgy gondoljuk, hogy az öregedéshez való hozzáállása legalább annyira üdítő, mint amennyire rendkívül okos.

Ahelyett, hogy aggódna a ráncai miatt, és az öregedést akadálynak tekintené, O’Hara áldásnak tartja. Hálás, hogy lehetőséget kap arra, hogy megöregedjen. A kétgyermekes anyuka megjegyezte: „Először is, szerencsés vagyok, hogy élek, így nem bánom az öregedést”. Hozzátette: „Hiszem, hogy el kell fogadnunk és tisztelnünk kell az öregedést, és szeretni kell magunkat érte”.

A színésznő bevallotta, hogy még sosem feküdt kés alá, mondván: „Én egy csodabogár vagyok abban, hogy még sosem csináltattam semmit az arcomon”. Sőt, kitart amellett, hogy mindig is nulla érdeklődést fog mutatni minden olyan beavatkozás iránt, ami fiatalabbnak mutat. Az Emmy-győztes kifejtette: „Nem akarok műtétet, és nem akarok tűket az akupunktúrás tűkön kívül”.

Ha azonban azt nézzük, hogy milyen ragyogóan néz ki annak ellenére, hogy közeledik a 70-hez, nem tudunk nem elgondolkodni azon, hogy mi lehet az ő varázsereceptje. És bár szereti, ha minden természetes marad, van egy konkrét szépségtippje, ami segít neki abban, hogy elképesztően jól nézzen ki.

O’Hara hisz a jó bőrápoló termékek erejében. Egyszer bevallotta: „Nem bánom, ha egy kicsit több időt, energiát és pénzt kell fordítanom a jó bőrápolásra”.
És időről időre, valamint a nagy díjátadók előtt egy 60 perces Triple Crown Facial kezeléssel kényezteti a bőrét, amelyet úgy írnak le, mint egy olyan kezelést, amely segít megformálni és felemelni az arcot. Emellett azt mondják, hogy ez az eljárás eltávolítja a fénytelen bőrsejteket is, feszesíti az arcbőrt, és természetes ragyogást eredményez.

Ráadásul ennek az ikonikus hölgynek a nagy és őszinte mosolya egy újabb ok arra, hogy szeressük örökké ragyogó arcát. Hiszen mosolya azt tükrözi, hogy mennyire magabiztos és jól érzi magát a bőrében, ami rengeteget tesz hozzá kisugárzásához és szépségéhez.

Egyetértesz Catherine-nel abban, hogy inkább fogadjuk el az öregedést, ahelyett, hogy plasztikai műtétekkel próbálnánk visszafordítani?

via