Film

A szakértők kiválasztották a 10 legijesztőbb filmet a nézők pulzusának mérésével

Ha te és a barátaid arról beszéltetek, hogy melyik horrorfilm a legfélelmetesebb, és nem tudtátok eldönteni, megadjuk a választ. A BroadbandChoices platform végzett egy tanulmányt, ahol a nézők pulzusát mérték, miközben a legmagasabb besorolású (IMDb, Rotten Tomatoes és Reddit) horrorfilmeket nézték.

Tehát, ha szereted a horrorfilmeket, mi megmutatjuk a legjobb 10 filmet, amelyektől a szíved szaporán fog verni.

10.hely: A látogatás, 2015

IMDb pontszám – 6,2

Pulzusszám: 79–100/perc

A 15 éves Becca és a 13 éves Tyler a nagyszüleikhez megy. Nem látták őket, mióta anyjuk konfliktusba keveredett velük. A nagyszülők örömmel látják unokáikat, de azt mondják nekik, hogy 21:30 után ne hagyják el a szobájukat. És hamarosan a gyerekek megtudják, miért.

9.A barlang, 2005

IMDb pontszám – 7,2

Pulzusszám: 79–122/perc

Az aktív életmódot kedvelő bátor lányok egy csoportja elmegy a hegyekbe, és egy titokzatos barlangot talál. Nem tudják, mi van bent, ezért belépnek, és a kijáratot sziklák torlaszolják el. A lányok próbálnak kiutat találni, de hamar rájönnek, hogy nincsenek egyedül a barlangban.

8.hely: A Babadook, 2014

IMDb pontszám – 6,8

Pulzusszám: 80–116 ütés / perc

Amelia egyedülálló édesanyja egy 6 éves fiúnak, Samnek. A fiú azon a napon született, amikor a férje meghalt, és most szörnyeket lát mindenütt. Egyszer megkéri anyját, hogy olvasson el neki egy könyvet a titokzatos Babadookról – egy szörnyről, amely hamarosan több lesz, mint egy könyv karaktere.

7.hely: Démonok között 2., 2016

IMDb pontszám – 7,3

Pulzusszám: 80–120/perc

Ez egy nagyon népszerű horrorfilm folytatása. A folytatásban Warrenék megpróbálnak segíteni egy 4 gyermekes egyedülálló anyának, akiket szellemek kísértenek.

6.hely: Valami követ, 2014

IMDb pontszám – 6,8

Pulzusszám: 81–93/perc

Miután fura randevúi voltak egy sráccal az egyetemről, a főszereplő, Jay megtudja, hogy a fiú átkot tett rá, ami miatt egy furcsa lény folyamatosan követi. Ennek a lénynek egyetlen célja van – meggyilkolni őt.

5.hely: Parajelenségek (angolul: Paranormal Activity), 2007

IMDb pontszám – 6,3

Pulzusszám: 82–127/perc

Egy fiatal pár (Katie és Micah) a külvárosba költözik. Békés életüket furcsa zajok zavarják a házuk körül. Katie elmondja férjének, hogy 8 éves kora óta egy furcsa entitás követi. Micah úgy dönt, hogy vesz egy videokamerát, hogy kiderüljön, mi történik a házukban, miközben alszanak. És ezután az entitás sokkal aktívabbá válik.

4.hely: Örökség (Hereditary), 2018

IMDb pontszám – 7,3

Pulzusszám: 83–109/perc

Miután Annie Graham édesanyja meghal, szörnyű dolgok kezdenek történni a családjával. De maga a család nem ideális, és minden nap megismerjük azokat a szörnyű titkokat, amelyeket rejtegetnek.

3.hely: Démonok között, 2013

IMDb pontszám – 7,5

Pulzusszám: 84–129/perc

Ez az első film a Warren családról, akik a paranormális jelenségeket kutatják. A film az életük valódi eseményén alapszik, és egy démon által terrorizált földműves családról mesél.

2.hely: Insidious, 2010

IMDb pontszám – 6,8

Pulzusszám: 85–133/perc

Különös események sora után, amelyek Josh-al és Renai-al egy új házban történtek, a legrosszabb dolog történik – 10 éves fiuk, Dalton kómába kerül, és az orvosok nem tudják, hogyan segítsenek rajta. Amikor újra hazatér, a szörnyű események folyamatosan történnek. És hamarosan mindenki rájön, hogy a fiú egy másik világhoz kapcsolódik.

1.hely: Sinister, 2012

IMDb pontszám – 6,8

Pulzusszám: 86–131/perc

Az író és családja egy házba költözik, ahol egy évvel azelőtt egy egész családot meggyilkolták. Olyan videókat talál, amelyek kulcsfontosságúak a bűncselekmény rejtélyének megoldásához. De a házban furcsa dolgok kezdenek történni, amelyek veszélybe sodorják az író életét.

A listán szereplő filmek cselekményei azt jelzik, hogy az új helyekre költözés valószínűleg nem jó ötlet. A tanulmányban részt vett filmek teljes listáját itt találod.

Milyen filmeket nézel mindig felkapcsolt világításnál?