Érdekesség Film

Harrison Ford könnyekig meghatódva adózik feleségének, miközben átveszi a karrierje elismerését

A 29. Critics’ Choice Awards csillogással, ünnepléssel és megható pillanatokkal teli estének bizonyult. Az est fénypontjai közé tartozott a legendás színész, Harrison Ford érzelmes tisztelgése, aki méltóságteljesen vette át a Karrier-díjat. A feleségét dicsőítő beszéde után mindenki könnyes szemmel nézett a teremben.

Szívből jövő elismerés

A 81 éves Harrison Ford a díjátadó ünnepségen felesége, az 59 éves Calista Flockhart mellett állt a színpad közepén. Amikor lejátszották a Ford fényes karrierjét bemutató videót, a terem álló ovációban tört ki, ami a színész Hollywoodra gyakorolt maradandó hatásának bizonyítéka. A díj átvétele után Ford háláját fejezte ki az elismerésért, és az iparág fejlődéséről elmélkedett.

Az Indiana Jones sztárja egy pillanatra elismerte a szórakoztatóipar fejlődését, hangsúlyozva a tehetségesek számára kínálkozó növekvő lehetőségeket. „Először is, nagyon örülök, hogy ma este itt lehetek, hogy láthassam, mivé változik a szakmánk, és hogy mindazok a tehetséges emberek olyan lehetőségeket kapnak, amelyek valószínűleg nem léteztek volna karrierem elején” – jegyezte meg Ford.

Mások szerepének elismerése

Szerény köszönőbeszédében Ford a szerencsének és a kiváló írókkal, rendezőkkel és filmesekkel való együttműködés kombinációjának tulajdonította sikerét. „Rendkívül szerencsésnek érzem magam. Örülök ennek a megtiszteltetésnek, és nagyon nagyra értékelem” – fejezte ki őszinte háláját a kollektív erőfeszítésekért, amelyek hozzájárultak mesés karrierjéhez.

Könnyes elismerés a támogatásért

Az est érzelmi csúcspontja akkor következett be, amikor Ford a feleségére, Calista Flockhartra fordította figyelmét. „Szeretnék köszönetet mondani a kedves feleségemnek, Calista Flockhartnak, aki támogat engem, amikor nagy szükségem van a támogatásra. És nekem nagy szükségem van a támogatásra” – vallotta be Ford, aminek hatására mindketten láthatóan meghatódtak. Flockhart rendíthetetlen támogatásának szívből jövő elismerése személyes színezetet adott az estének.

via