Érdekesség

A sziámi ikrek egyik fele férjhez ment. Nem kis döbbenetet okozott ezzel…

Abby Hensel, az összenőtt ikrek fele 2021-ben férjhez ment Josh Bowlinghoz. Nemrég azonban híre ment a házasságáról.

Az egyiptomi ikrek, Abby és Brittany Hensel felkeltették az emberek érdeklődését miután 1996-ban megjelentek a The Oprah Winfrey Show-ban .

A Hensel nővérek szerepeltek az Abby és Brittany című szívmelengető TLC valóságsorozatban is, bemutatva mindennapi életüket, beleértve a vezetést, az európai utazást és még a motorozást is. Miután a műsor az első évad után véget ért, Abby és Brittany nemrég befejezte főiskolai tanulmányait, és diplomát szereztek.

Abby most házas.

Sok minden történt az elmúlt évtizedben. Abby Hensel 2021-ben megházasodott, férjhez ment Josh Bowlinghoz, az Egyesült Államok hadseregének veterán katonájához, aki civilben kórházi ápoló.

Jelenleg mindkét nővér tanárként dolgozik

Az esküvő hírére felrobbant az internet. Mindenki furcsállva, negatívan áll a dologhoz.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

„Ezt üzenem minden gyűlölködőnek” – mondta egy mély hang a TikTok videóban, amelyet Abby és Brittany képei kísértek. „Ha nem tetszik, amit csinálok, de mégis nézel, akkor a rajongóm vagy.”

Az ikrek egy testen osztoznak, külön fejjel, nyakkal, karokkal és lábakkal. Születéskor eltávolították a kezdetleges karjukat. Abby feje 5 fokkal jobbra, míg Brittany 15 fokkal balra dől. Brittany lába rövidebb, lábujjhegyen jár, így a vádlija nagyobb. Abby gerincének növekedése leállt, miután Brittany abbahagyta a növekedést. 12 évesen műtéten estek át, hogy korrigálják a gerincferdülést és kitágítsák a mellüregüket.

A nők 2 szíven osztoznak a közös keringési rendszerben, 4 tüdőn és 3 vesén.

Egy 2003-mas dokumentumfilm szerint az ikerpár anyja arról beszélt, hogy az ikrek szeretnének gyereket. Ennek nincs akadálya, ugyanis minden adottságuk megvan hozzá.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

via