Érdekesség

Alicia Silverstone elárulta, hogy még mindig együtt alszik 11 éves fiával

A 45 éves színésznő talán örökké híres lehet a Spinédzserekben Cher Horowitz szerepéről, de vegán életmódjáról és szokatlan nevelési technikáiról is ismert. Alicia Silverstone egy podcastben osztott meg néhány részletet a fiával, Bearrel való édes kapcsolatáról.

Hiszünk az anyai szeretet erejében, és szeretnénk bepillantást nyújtani a különleges kötelékbe, ami kettőjüket összeköti.

Közel tartja magához a gyermekét

Silverstone egy podcastben elárulta, hogy 11 éves fia, Bear még mindig egy ágyban alszik vele. „Én egy szerető anya vagyok. Hiszek a szeretetben, hiszek a természetben, és a társadalmunk fél a természettől és a szeretettől” – mondta, hozzátéve, hogy valószínűleg bajba kerül, amiért ezt ilyen nyilvánosan elmondta, de őt nem igazán érdekli.

Ő egy madármama, a szó szoros értelmében.

Amikor Bear kisbaba volt, Silverstone olyan étellel etette, amit már ő maga is megrágott. „Szó szerint átmászik a szobán, hogy megtámadja a számat, ha eszem” – írta egy róluk készült fotó mellé a blogján, amikor Bear 10 hónapos volt.

Vegánként neveli a fiát

Alicia közismert állatjogi támogató és vegán. A fiát is növényi alapú étrenden neveli. A duó szeret együtt főzni, és Silverstone úgy véli, hogy Bear a folyamatba való bevonásával jobban megérti, honnan és hogyan származik az étel.

Győzött a társszülői szerepben, és minden pillanatot a fiával tölt, amennyire csak tud.

Silverstone még 2011-ben hozta világra Christopher Jareckivel közös gyermekét, Bear-t. Bár a pár 7 évvel később elvált, amikor a nő beadta a válókeresetet, még mindig remekül kijönnek egymással, és profiként kezelik a társszülőséget. Silverstone egy interjúban elárulta, hogy minden nap látják és kommunikálnak a fiukkal.

Bear és az anyukája főznek, jógáznak és hosszú sétákat tesznek együtt szabadidejükben. Néha még fürdenek is együtt.

Te hagyod, hogy a gyerekeid veled aludjanak? Melyik életkorban hagytad abba, hogy a szüleiddel aludj?

via