Érdekesség

Amy Adams férje feláldozta a saját karrierjét, hogy a családjuk együtt maradjon

Amy és férje, Darren Le Gallo már akkor vonzódtak egymáshoz, amikor először találkoztak, de mindketten párkapcsolatban éltek. De aminek meg kell történnie, az mindig megtörténik, és bebizonyítják, hogy az igaz és tartós szerelem mindig áldozatokat és kompromisszumokat követel mindkét féltől. Mint kiderül, néha egyetlen áldozatnak is elképzelhetetlen eredménye lehet.

Amy Adams és Darren Le Gallo színjátszó órán ismerkedtek meg.

Amy Adams színjátszó órákon ismerkedett meg leendő férjével. Hamar összebarátkoztak, és gyakran dolgoztak együtt jeleneteken, de körülbelül egy évbe telt, mire barátságukból több lett. „Volt egy barátom, Darren pedig egy lánnyal járt – jeleneteket játszottam vele, és tetszett nekem, és nagyon aranyosnak találtam” – emlékszik vissza Adams. Az alábbi képen a randizásuk első évében láthatjuk őket.

2002-ben elmentek az első randevúra, és elkezdtek interakcióba lépni az osztálytermen kívül is. Adams nevetve emlékszik vissza azokra az időkre: “Követelte, hogy randizzunk. Azt mondta: ’Tudom, hogy túl vagy ezen a [másik] srácon, de szerdán elviszlek randizni’, én pedig azt mondtam: ’És így is van!’”

A kapcsolatuk rögtön beindult.

Miközben a kapcsolatuk kezdett virágozni, Adams karrierje is rohamos fejlődésnek indult. A következő 10 év során egyik kiemelkedő film után a másikban kezdett el szerepelni. Mindezek ellenére Adamsnek és Le Gallo-nak sikerült időt szakítaniuk arra, hogy őrülten szerelmesek legyenek egymásba, eljegyezzék egymást, és megszülessen egyetlen gyermekük, Aviana Olea Le Gallo nevű lányuk, aki 2010 májusában született.

Le Gallo úgy támogatta Adams karrierjét, hogy felhagyott a színészkedéssel.

Amikor Adams karrierje a 2000-es évek végén virágzásnak indult, ragaszkodott ahhoz, hogy nincs versengés közte és férje között. „Ő nem verseng velem” – mondta. „Csodálatos tehetsége van, és nem sok ilyen ember van a világon, aki ilyen, aki az én sikeremet nem tekinti az ő kudarcának”. Le Gallo önzetlenül feláldozta színészi karrierjét, hogy támogassa felesége karrierjét.

Az asszony a következőképp dicsérte Le Gallo áldozatvállalását: „Nagyon sok áldozatot hozott. De velem utazik, és segít összetartani a családot, és én ezt nagyon nagyra értékelem. De nem azért értékelem, mert ő egy férfi, aki ezt teszi, hanem mert ő a társam. A férjem rendkívül hozzáértő gondviselő.”

A házaspár életben tartja a szikrát.

Le Gallo otthagyta a színészetet, és visszatért első szerelméhez, a festészethez. A texasi Abilene Christian Egyetemen festészetből szerzett diplomát 1996-ban, és egyedi festménygyűjteményét az Instagramon posztolja. A családról szólva Adams azt mondta a Little Londonnak, hogy számára ez a legfontosabb: „Olyan gyönyörű időszakot élek át a férjemmel és a lányunkkal, hogy bármilyen projektet választok, annak olyannak kell lennie, amit igazán kötelességemnek érzek”.

Milyen volt az első randid a pároddal? Hogyan ismerkedtetek meg? Meséld el nekünk a szerelmi történetedet, szeretnénk érezni a pillangókat!

via