Érdekesség

Arnold Schwarzenegger megnyílik régi barátjáról, Bruce Willisről, miután demenciát diagnosztizáltak nála

A 75 éves Arnold Schwarzenegger nemrég nyíltan beszélt arról, hogy régi barátja, Bruce Willis távozott a színészi pályáról, és legújabb Netflix-sorozatának, a Fubarnak a promóciója során megtörte a hallgatását. Közös múltjukra reflektálva Schwarzenegger szeretettel emlékezett vissza korábbi eredményeikre és közös élményeikre a filmiparban.

Egy múlt tele együttműködésekkel és emlékekkel.

Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger, Hollywood két ikonikus alakja az 1980-as és 1990-es években, akik sztárokként közösen kiemelkedő státuszt töltöttek be, sőt, Sylvester Stallone mellett a Planet Hollywood arcaként még az üzleti életbe is együtt vágtak bele. Együttműködtek továbbá a sikeres The Expendables – A feláldozhatók filmsorozatban is.

Willis szívszorító diagnózisa

A jelenleg 68 éves Willis 2022 márciusában hozta meg a döntést, hogy visszavonul a színészkedéstől, mivel afáziát diagnosztizáltak nála, egy olyan állapotot, amely hatással van a nyelvi kifejezőkészségre és a szövegértésre egyaránt. Azonban 2023 februárjában kiderült, hogy állapota előrehaladott, és frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

Arnold szívből jövő szavai régi barátjának.

Schwarzenegger csodálatát fejezte ki régi barátja, Bruce Willis iránt, figyelemre méltó és maradandó sztárként ismerve el őt. Kiemelte Willis jelentős hatását az iparágra, és hangsúlyozta jószívű természetét. „Szerintem ő fantasztikus. Ő mindig, éveken át, egy hatalmas, hatalmas sztár volt” – osztotta meg. „És úgy gondolom, hogy mindig is úgy fognak rá emlékezni, mint egy nagyszerű, nagyszerű sztárra. És kedves emberként” – folytatta a színész.

Elismerve Willis visszavonulásához vezető egészségügyi körülményeit, Schwarzenegger együtt érzett a döntéssel, miközben azt is hangsúlyozta, hogy az akcióhősök sosem vonulnak vissza igazán, hanem inkább „újratöltődnek” az új kihívásokhoz.

2022 februárjában Willis családja, köztük lányai, Rumer és Scout is bejelentették a színész visszavonulásának szomorú hírét. A család köszönetet mondott a rajongók folyamatos támogatásáért ebben a nehéz időszakban, és hangsúlyozta, hogy erős családi egységként összetartanak. A közleményt Willis jelenlegi felesége, Emma Heming Willis, exe, Demi Moore és gyermekei írták alá.

via