Érdekesség

Az internet-felhasználók észrevesznek valami furcsát egy népszerű koreai influencer fotóin, és ez vitákat vált ki

Ez a Shashaeile nevű dél-koreai influencer szenzációvá vált a közösségi médiában, miután az internetezők észrevettek egy furcsa részletet – az összes fotón és videón, amit megosztott az Instagramján, valami borzasztóan nem stimmelt.

Shashaeile és a profilja (290 ezer követő) elég nagy figyelmet kapott az utóbbi időben. Úgy tűnt, a divatinfluencer olyan képeket és videókat posztolt, amelyeken saját termékeit viseli vagy hétköznapi dolgokat csinál, de ami az emberek érdeklődését felkeltette, az nem az üzleti vagy az életmódja volt, hanem az erősen szerkesztett fotói.

Az influencer végtagjai természetellenesen hosszúak és nagyok az általa posztolt képeken, míg a feje riasztóan kicsi, az arca pedig furcsán gyerekes a teste többi részéhez képest. Ráadásul az arca alig vagy egyáltalán nem kifejező, amikor egyenesen a kamerába néz.

V alakú álla van, ami Dél-Koreában gyakori szépészeti műtéti trend. Ráadásul a nyaka hosszú és vastag, és a mellei is aránytalanul nagyok.

Eddig Shashaeile sosem magyarázta meg, miért teszi magát ilyen „furcsává” a fotóin. Sejthető, hogy talán azért teszi ezt, hogy elrejtse valódi kilétét, hogy ne ismerjék fel a nyilvánosság előtt. Ha ez a helyzet, akkor remekül csinálja, hogy a lehető legkevésbé emberien nézzen ki.

via