Érdekesség

Az orrod formája rengeteget elárul a személyiségedről

Ez hihetetlennek hangzik, de a Ben-Gurion Egyetem, Negev Izrael professzora, Ábrahám Tamir szerint, az orrod alakja is sokat elárul a személyiségedről. A professzor egy tanulmányában az orr formája és a személyiségjegyek kapcsolatát vizsgálja. Az eredményeket Journal of Surgery craniofacialisban megjelent tanulmányában tette közzé.

Az alábbiakban megtalálod azt a 8 különböző orr formát amelyhez különböző személyiségjegyek kapcsolódnak.

 

 

1 núbiai orr

A núbiai orr leghangsúlyosabb eleme a hossza. További jellemzője ennek orrtípusnak, egy egyenes híd és a széles, lefelé mutató hegye. Azok, akiknek ilyen orruk van, úgy tartják, hogy kíváncsiak és érdeklődőek. Optimisták, akik hajlamosak másokat segíteni. Általában szeretik őket a munkahelyükön. Probléma-orientáltak, és mindig a megoldást keresik.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

2 görög orr

Ez az orr típus az ókori görög szobrokról kapta a nevét, amelyek többségének ilyen az orr formája. A legszembetűnőbb jellemzői közé tartozik a szűk, és egyenes forma. Akiknek ilyen az orr formája általában tartózkodó és nem szeret a középpontban lenni. Viszont praktikus és megbízható, de nem lehet nyíltan beszélni nekik az érzéseidről.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

3 karvalyorr

Ívelt, hegyes orrcsont, ez orr forma olyan, mint egy madár csőre. Emberek, akiknek karvalyorruk van ötletesek és önzetlenek. Keményen harcolnak azért, amiben hisznek, és szívesen vállalnak kockázatot annak érdekében, hogy elérjék a céljaikat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

4 íves orr

Bár hasonló a karvalyorrhoz, a homorú orr lényegesen hegyesebb. Az íves orrúak nagyon határozott emberek. A munkájuknak szentelik az életüket, és nagyon jó szervezők.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

5 gomb orr

Rövid és kecses, a gomb orra talán a leggyakoribb az összes formája közül. Akiknek gomb-orruk van, meglehetősen spontán döntéshozók, amivel gyakran felbosszantanak másokat. Határozott és egyenes emberek, céltudatosak és nem adják fel, amíg meg nem kapják, amit akarnak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

6 egyenes orr

Ez az ék alakú orr jellemző ázsiaiaknak van. Egyenes és enyhén laposabb, mint a többi forma, az egyenes orrúaknak széles orrlyukaik vannak és orruk hegye kerek. Ezek az emberek erős karakterek. Másrészt elég szenvedélyesek és temperamentumosak. Ne jellemző rájuk a türelem, könnyen dühbe gurulnak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

7 homorú orr

Fontos jegye, hogy egy kis íve van az orrcsontnak, a homorú orr nem annyira feltűnő, mint amilyennek hisszük, de az egész orr egy kissé vékony. A homorú orrú emberek nagyvonalúak, és mindig készen állnak, hogy segítsenek másoknak. Ők is nagyon érzékenyek, könnyen megsértődnek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

8 görbe orr

Bár a nevéhez negatív jelentés kötődik, a görbe orrúak valójában szeretetteljes személyiségek. Ez az ék alak bezár egy hídat, ami kiemelkedik, és a vége lekerekített. Azok, akiknek a görbe az orra, mindig elkötelezettek, abban, amit csinálnak. Jó barátok és partnerek, mert jó hallgatók. Továbbá, nagyon reálisan gondolkodnak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!