Film

Brendan Fraser átváltozott egy 272 kilós férfivá az új filmjéhez, és felismerhetetlenül néz ki

A múmia hatalmas sikere után, népszerűsége csúcsán Brendan hirtelen eltűnt Hollywoodból. Évek óta nem láttuk a képernyőn nagy szerepben. A rajongók nagy örömére idén új filmet forgat, és az egész internet neki drukkol!

Örömmel osztunk meg néhány részletet a filmről és egy kis ízelítőt Fraser kinézetéből a rajongókkal.

Egy apa és egy lány története

Az A24 által gyártott ’A bálna’ (The Whale) című készülő dráma egy apáról szól, aki megpróbál újra kapcsolatba lépni 17 éves, elhidegült lányával, és javítani a kapcsolatukon. A férfi angol tanár, aki „extrém elhízásban” szenved.

Fraser dicséretes elkötelezettséget mutat a szerep iránt.

Ahogy azt már sejthetted, Brendan játssza az apa szerepét, és a szerep kedvéért meg kellett híznia. A filmben a karakter állítólag 272 kg-t nyom.

„Ez a film olyan lesz, amilyet még nem láttál” – árulta el Fraser egy interjúban. „A ruha és a jelmez terjedelmes és nehézkes volt. Ez kétségtelenül messze áll mindentől, amit eddig csináltam”.

További szereposztás és megjelenési dátum

Fraser mellett a Stranger Things-ből ismert Sadie Sink is szerepel a filmben, aki a lányát alakítja majd. A további szereplők között van még Hong Chau, Ty Simpkins és Samantha Morton. A film premierje a 2022-es Velencei Filmfesztiválon lesz. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

Mi lesz Brendan Fraser következő filmje?

A Bálna mellett a rajongók Brendant Martin Scorsese közelgő Megfojtott virágok című filmjében is láthatják, amelyben Leonardo DiCaprio is szerepel majd. Brendan emellett Garfield Lynns/Firefly-t alakítja az HBO Max Batgirl című filmjében, amely még idén megjelenik.

A közelmúltban olyan népszerű munkái voltak, mint a Doom Patrol, a Professionals és a Semmi hirtelen mozdulat, amelyeket megnézhetsz. Ha pedig végeztél, elmerülhetsz a nosztalgia tengerében, és újra megnézheted A múmia filmeket, ahogy mi is tettük!

Te is megnézed majd A bálnát? Mit gondolsz Brendan átalakulásáról?

via