Érdekesség

Cher elárulta, hogy a hatalmas korkülönbség ellenére boldog új kapcsolatában: „A szerelem nem ismeri a matekot”

Sokan negatívan reagálnak, amikor megtudják, hogy egy pár tagjai között jelentős korkülönbség van, mert azt feltételezik, hogy a kapcsolat nem alapulhat a szerelmen, hanem inkább az egyik fél kihasználásán. Ez azonban nem mindig van így: előfordul, hogy az emberek egyszerűen beleszeretnek a náluk idősebb vagy fiatalabb emberbe, és a kapcsolatuk ugyanolyan jól működik, mint egy korban egymáshoz illő párkapcsolat. Nemrég a szupersztár Cher elárulta, hogy új barátja 40 évvel fiatalabb nála.

Ez Cher első nyilvános kapcsolata a 2010-es évek eleje óta.

Cher most 76 éves, így már impozáns listája van a volt szerelmeinek, köztük a korábbi férjeknek, Sonny Bono-nak és Gregg Allmannak. Amikor Cher 39 éves volt, a nála 16 évvel fiatalabb Tom Cruise színésszel járt. Elmondása szerint összekötötte őket, hogy mindketten diszlexiásak voltak, és jól kijöttek egymással.

Cher 2010-ben randevúzott Ron Zimmerman tévés íróval, ez volt az utolsó megerősített nyilvános románca. Amikor Zimmerman 2022-ben elhunyt, a nő egy tweetben azt írta, hogy örül, hogy „szerda este meglátogatta őt”, tehát a szakításuk után a férfi haláláig barátok maradtak.

Alexander Edwards egy másik hírességgel is randizott Cher előtt.

Embed from Getty Images

Cher új barátja, a 36 éves Alexander Edwards zenei producer, és saját ruhakollekciója van. Néhány évig Amber Rose modellel járt, akivel egy 3 éves közös gyermekük van. Kapcsolatuk hűtlenségi problémák miatt ért véget, amit ő maga is bevallott. Rose a közösségi médián közölte, hogy elege lett abból, hogy a férfi viselkedése miatt „a színfalak mögött szégyenkezik”.

Az énekesnő a Twitteren keresztül erősítette meg új kedvesével való kapcsolatát.

A párt kézen fogva látták, és még aznap Cher tweetelt egy képet új barátjáról, aminek hatására a rajongók megkérdezték, hogy randiznak-e. A nő válaszolt néhány tweetre, melyben megerősítette kapcsolatukat, és elárult néhány részletet.

A párizsi divathéten találkoztak, amely szeptember végétől október elejéig tartott. Egy rajongó azt írta, hogy remélik, Alexander Edwards úgy bánik Cherrel, „mint egy királynővel”, amire ő azt válaszolta, hogy „mint egy királynővel”! Az énekesnő azt is megemlítette, hogy a családjában már mindenki találkozott Edwards-szal.

Néhány rajongó aggódni kezdett, de Cher magabiztosan elhallgattatta őket.

Cher rajongói nem szeretnék, ha kihasználnák őt, ezért a Twitteren adtak hangot aggodalmuknak. Az énekesnő időt szakított arra, hogy válaszoljon nekik, mondván, hogy „nem tegnap született”. Majd így folytatta: „Biztosan tudom, hogy nincsenek garanciák. Bármikor, amikor döntést hozol, kockázatot vállalsz. Mindig is kockáztattam, ilyen vagyok”. Elmondta, hogy „szerelmes, de nem vakítja el a szerelem”.

A 40 év korkülönbségükkel kapcsolatban Cher egy mára már törölt tweetben azt mondta: „A szerelem nem ismeri a matematikát, a szíveket látja.” Azt is írta: „Nem védem magunkat. A gyűlölködők gyűlölni fognak, nem számít, hogy boldogok vagyunk és nem zavarunk senkit”.

Te mit gondolsz a kapcsolatukról?

via