Érdekesség

Demi Moore és Bruce Willis a válásuk után is közel tudtak maradni egymáshoz, és íme, hogyan sikerült nekik

Könnyűnek tűnhet jó kapcsolatot ápolni egy válás után, de nem az. Az egykori hollywoodi házaspár, Demi Moore és Bruce Willis pedig tökéletes példa arra, hogy a negatív érzelmekkel való megbirkózás és a harag kezelése kulcsfontosságú lehet a jövő és a boldogság szempontjából.

Mindig izgalommal tölt el minket, amikor látjuk, hogy az emberek egészséges, tudatos kapcsolatokat tartanak fenn, és szeretnénk megosztani egy ilyen történetet.

Bruce igazi herceg volt Demi számára.

Demi Emilio Estevezzel járt, de 1986-ban felbontották az eljegyzésüket és szakítottak. Az ex-pár mégis barátok maradtak, és még egy filmbemutatóra is együtt mentek el. Demi számára ez lett az egyik legfontosabb nap: „Rendkívül fontos következményekkel járó este az életemben, mert azon a premieren találkoztam egy színésszel, aki akkoriban nagyon dögös volt, A simlis és a szende című sikersorozatban. Bruce Willisnek hívták.”

Bruce igazi úriemberként viselkedett, meglátogatta a családját, és betekintést nyert a múltjába. „Amikor Bruce és én összejöttünk, a traumáink találkoztak. Hozzám hasonlóan Bruce-nak is nehéz gyerekkora volt: dadogott, aminek az volt a pozitív mellékhatása, hogy színészkedni kezdett” – magyarázta Demi.

És pontosan úgy, mint a legjobb hollywoodi filmekben, 1987-ben Las Vegasban kötötték össze az életüket, mert szerelmesek voltak, és annyi közös volt bennük.

A tündérmese az első gyermekük után véget ért.

Minden párnak vannak problémái, és ez történt Demivel és Bruce-szal is. A tündérmese azután ért véget, hogy megszületett az első gyermekük, és Demi úgy döntött, hogy visszatér a színészethez, míg Bruce azt akarta, hogy otthon legyen. De ezúttal a pár átment a próbán, és működőképessé tették a kapcsolatukat.

Bruce „nem akart az a fickó lenni, aki elhagyja a családját”, de Demi mégis érzett némi hűtlenséget. A helyzet egy második terhességgel változott, és ez tartotta őket együtt. Aztán a harmadik gyerek még erősebbé tette a kapcsolatot, amíg Demi meg nem tudta, hogy az édesanyja haldoklik. A pár úgy döntött, hogy szakítanak.

A válás után Bruce Willis bevallotta, hogy nem jött rá, mi romlott el: „Még mindig szeretem Demit. Nagyon közel állunk egymáshoz. Van 3 gyerekünk, akiket továbbra is együtt nevelünk, és valószínűleg most olyan közel állunk egymáshoz, mint még soha. Tisztában vagyunk vele, hogy egy életre szóló elkötelezettségünk van a gyerekeink iránt. A barátságunk folytatódik. Az intézményt félretettük.”

Demi a visszaemlékezéseiben megjegyezte, hogy szerinte Bruce félt, mert a nő a dühének adott hangot, és akadályozta a gyerekekhez való hozzáférését: „De én nem tettem, és ő sem”. És mindez a békés válás segített nekik abban, hogy az átmeneti érzelmek ellenére megőrizzék a jó kapcsolatot.

Bruce még mindig mindig ott van Demi mellett.

Soha nem kellett megosztaniuk a nyaralásokat vagy a születésnapokat. Minden családi eseményt együtt töltöttek. Az ex-pár pedig támogatta egymást az új romantikus kapcsolataikban. Demi emlékei szerint a válásuk után még jobban kezdték érezni az összetartozást: „Furcsa ezt mondani, de nagyon büszke vagyok a válásunkra”.

Bruce mindig ott volt Demi mellett, és most is ott van, ami kapcsolatuk egyik legfontosabb titka.

Neked melyik sztárpár a kedvenced? Ti milyen kapcsolatokat ápoljátok a volt partnereitekkel?