Érdekesség

Egy 42 éves fiatalos anyuka, akit összetévesztenek egy tinédzserrel, megosztja szépségtitkait, mi pedig jegyzetelünk

Olyan korban élünk, amikor az emberek a szépség és a fiatalos megjelenés megszállottjai. Az emberek sokféle eljáráshoz folyamodnak, hogy fiatalabbnak tűnjenek és „esztétikusabbak” legyenek. Az ókorban is elég őrültek voltak a szépség elérésének módszerei, hiszen a nők vizeletet, krokodil kakit használtak, vákuumsisakot viseltek és még sok mást, mindezt azért, hogy természetes megjelenésüket fnomítsák és kiemeljék szépségüket.

Mai hősnőnk nem szokott extrém testápolási eljárásokhoz folyamodni, mégis nagyon fiatalosan néz ki, és mindezt a saját szépségápolási rutinjának köszönheti. Ma megosztja velünk a titkait.

Amber elég népszerű volt, mielőtt internetes jelenséggé vált.

Amber Leigh Lancaster 1980. szeptember 19-én született. Ő egy amerikai modell, színésznő és belsőépítész. Legfontosabb eredményei közé tartozik, hogy Jenny Swansont alakította az MTV The Hard Times of RJ Berger című sorozatában, valamint modellként szerepelt a The Price Is Right című műsorban.

Amber 39 évesen adott életet fiának, és terhességi komplikációktól szenvedett. Rajongói megkönnyebbültek, hogy az anyuka és a baba is jól van, és ekkor a nő valósággal lenyűgözte rajongóit egy videóval, amelyben elárulta valódi korát.

Amikor Amber kitárulkozott a koráról, az emberek egyszerűen nem tudták elhinni.

Amber Lancasternek több mint 400 ezer rajongója van az Instagram-oldalán, és sokan közülük egyszerűen nem jöttek rá a valódi korára, azt hitték, hogy 25 vagy akár 18 év körüli. A nő elkápráztatta rajongóit, amikor egy nap egy másik platformon, a TikTok-on közzétett egy videót, amelyben elárulta születési dátumát.

Ekkor 41 éves volt, és annak ellenére, hogy rajongók tömkelege rajongott érte, sokaknak leesett az álluk, amikor megtudták, hogy valójában nem 18 éves, ahogy azt sokan gondolták.

A nő életkorán megdöbbenve az emberek hitetlenkedő kommenteket osztottak meg egymással, és azonnal követelték, hogy a modell árulja el korát meghazudtoló szépségtippjeit.

Amber lelkesen osztotta meg szépségtervét a rajongóival.

A szépségápolási termékek között, amelyekre Amber esküszik, megemlíti a tretinoin krém használatát, és állítása szerint ez valóban megmentette a bőrét. Arra azonban figyelmeztetett, hogy ez a fajta kezelés nem minden bőrtípusra való, és először bőrgyógyásszal kell konzultálni. Azt mondja: „Először is a tretinoin, ehhez recept kell, én 15 éve használom, és szó szerint megváltoztatta a bőrömet”.

Más termékek, amelyeknek Amber a fiatalos külsejét köszönheti: C-vitaminos szérum, hidratáló krém vazelinnel, és egy tömítő krém, amelyet használhatsz az ajkadra, a körömágybőrre, a kezedre, a sarkadra, és a bőrápolási rutin utolsó lépéseként, hogy megőrizze a nedvességet.

A tippjeit kommentálva sokan azt mondták, hogy kora miatt bíznak Amber tanácsaiban. „Amint azt mondtad, hogy 41 éves vagy, eldöntöttem, hogy bármit megteszek, amit mondasz” – állt az egyik kommentben. Valaki más hozzátette: „Nem mondtad, hogy 41 éves vagy. Oké, most már mindent tudni akarok rólad, mert biztos vagyok benne, hogy vámpír vagy!!!”

Melyek azok a szépségápolási termékek, amelyekre abszolút esküszöl? Követnéd Amber tanácsát, és kipróbálnál néhány szépségápolási terméket a listájáról?

via