Emberek Érdekesség

Egy 64 éves nő megosztja, mikor kezdett el dolgozni a testén, és felrázza az internetet a merész fotóival

„Soha nem késő egészségesnek, fittnek és magabiztosnak lenni” – mondja Harrah Brown. A 64 éves, négy felnőtt gyermekkel rendelkező nő 61 évesen kezdte el a fitnesz útját. Bár egyesek szerint „öreg”, úgy döntött, hogy megosztja szebbnél szebb fotóit, hogy bebizonyítsa, mennyire különlegesen nézhetnek ki a 60-as éveikben járó emberek.

Mindig dolgozhatsz azért, hogy olyan tested legyen, amilyenre őszintén vágysz, kortól függetlenül.

Harrah Brown, aki a TikTok-on @harrahbrown néven is ismert, egy motivációs videót osztott meg több mint 66 000 követőjével. A négygyermekes anyuka kifejtette, hogy már nagyon régóta nem edzett, de a jutalom túl jó volt ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja.

61 évesen vágott bele a fitneszutazásba, és azóta sem nézett vissza. Megosztotta: „61 évesen kezdtem el edzeni, az alakformálás a legjobb dolog volt az elmémnek, a testemnek és a szellememnek”.

Két és fél évnyi elkötelezettség után az egészségügyi útja során Harrah elérte az egészséges 54 kilós testsúlyt 167 cm magasság mellett.

Tartalomkészítőként az a célja, hogy másokat, különösen az idősebb korosztályt arra inspiráljon, hogy aktívabbá váljanak és kezükbe vegyék egészségük irányítását.

„Inspirálni, hogy bármilyen életkorban fittek, szépek és magabiztosak legyetek” – mondta.

A szőke hajú, összehangolt narancssárga sportmelltartóba és rövidnadrágba öltözött nő szorgalmasan végzett ellenőrzött súlyzóemeléseket a feje fölött. Miután befejezte az edzést, büszkén mutogatta jól definiált bicepszét és hasizmát, és feszes testét fitogtatva mutatta meg tónusos testét.

Kijelentette, hogy sok erőfeszítésébe kerül, de az eredmény, valamint a #womenover50 hashtag abszolút megéri. Számára „a 64 az új 44”.

Sok nő számára vált példaképpé.

Harrah teljesítménye inspirációként szolgált a nézők számára, akik bátorító kommenteket hagytak neki. Néhány rajongó úgy jellemezte őt, hogy „ragyogóan gyönyörű”, ahogy az egyik kommentelő megjegyezte. Mások azt írták: „Te vagy az inspirációm!!! Lenyűgöző!” „Hihetetlen… szuper erősnek és fittnek tűnsz. Abszolút mesés”, „Nagyon inspiráló. Én 70 éves vagyok, és naponta edzek. Csak így tovább.”

„A gondolkodásmódod a sikered kulcsa.”

Azt is tudjuk, hogy egy 70-es éveiben járó nő erőt és bölcsességet képvisel egy életen át tartó tapasztalatból. Az arca nevetésről, könnyekről és megbecsült pillanatokról mesél. Minden egyes év múlásával még bölcsebbé válik. Inspiráló látni, ahogy egy nagymama részt vesz egy fotózáson, bemutatva a 70 éves test szépségét. Emlékeztet minket arra, hogy a kor csak egy szám, és az igazi szépség belülről fakad.

via