Érdekesség

Egy 9 éves gyerek híressé vált a TikTok-on azzal, hogy olyan egyedi ruhákat készített, amiket még a divattervezők is csodálnak

A coloradói Kaia Aragon 2021 novemberében kezdte el tervezni saját ruháit. Eddig 35-40 ruhát készített, a kedvence egy kézzel festett ruha, amit ő maga készített, valamint egy légies selyemruha. Ha felnő, az az álma, hogy divattervező legyen, de a tervezés mellett imádja a légi művészeteket is, és légtornász órákra jár.

Mi imádjuk látni az álmaikat és ambícióikat követő mini embereket, és nem tudunk nem bámulni ennyi cukiság és elszántság láttán.

Kaia ruhái igazán magabiztossá és bátorrá teszik őt.

Kaia nemcsak szeretteitől, hanem divattervezőktől is rengeteg bátorítást kapott! Vera Wang divattervező még egy kézzel írt üzenetet is küldött Kaia-nak, amelyben sok szerencsét kívánt neki, és azt mondta neki, hogy folytassa álmát, hogy divattervező legyen.

Kaia első terve egy macskaágy volt még novemberben, de hamar továbblépett, és saját ruhakölteményeket tervezett. „Szeretem, hogy attól függően, hogy mit viselsz, magabiztossá és bátorrá tehet”.

Mindig is vonzotta a stílus, és imádja keverni és kombinálni a kiegészítőit és a dizájnjait.

Tavaly karácsonykor Kaia álma vált valóra, amikor az egyik ajándéka egy próbababa volt. Ezután egy óra kellett neki, hogy előálljon a saját tervezésű ruhájával. Édesanyja, Tonya meglepődött, mert azt hitte, hogy Kaia csak dekorációnak akarja. Kaia azonban azonnal bement a szobájába, felhúzott egy darab anyaghulladékot, kézzel megvarrta, és kijött egy új ruhában!

Kicsi kora óta Kaia mindig is szenvedélyesen szerette a stílust. „Mindig túlzásba vitte a kiegészítőket, és olyan dolgokat kevert össze, amiknek számomra nem volt értelme, de miután felvette, már volt értelme” – mondta az édesanyja.

Kaia még azt is szeretné, ha barátai és testvérei is csatlakoznának leendő cégéhez.

Annak ellenére, hogy Kaiának egy nagy csapat segít a ruhák elkészítésében, a ruhákat többnyire egyedül készíti. Az az álma, hogy az összes barátjával és testvérével együtt indítson egy divatcéget. „A barátaim és a nagytestvérem lennének a tervezők, mert ezt szeretnénk csinálni, aztán a bátyám azt mondta, hogy ő csinálná a hajakat a vállalkozásunkhoz”.

Bár ez az igazi szenvedélye, arra törekszik, hogy tágítsa a látókörét, és sokféle tapasztalaton menjen keresztül.

Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy azt csináld, ami igazán boldoggá tesz, és a ruhák tervezése biztosan vidámmá és ragyogóvá teszi Kaiát. Persze korát tekintve, lehet, hogy más álmokkal és lehetőségekkel is találkozik útja során. Kaia arra törekszik, hogy sok különböző dolgot fedezzen fel, amit szeret csinálni. De egyelőre azt mondja, hogy csak jól érzi magát.

„Jelenleg csak a szórakozás kedvéért csinálom ezt.”

El tudod képzelni magad, hogy viseld ennek a leendő tervezőnek a ruháit? Melyik a kedvenced?

via