Érdekesség

Egy anya felfedezte, hogy 3 örökbefogadott gyermeke valójában biológiai testvérek

Katie Page mindig is tudta, hogy örökbe akar fogadni, már kislánykorában is. Mára a coloradói anyuka valóra váltotta álmát, és egy nagy, szerető családot hozott létre a barátjával, annak 2 gyerekével és a 3 örökbefogadott gyermekével. De ami még különlegesebbé teszi Katie varázslatos útját, az az, hogy a sors fordulatának köszönhetően kiderült, hogy lánya és 2 örökbefogadott fia valójában biológiai testvérek.

Katie-t és kedves családját megtalálod az Instagramon, a YouTube-on és a weboldalán.

Hiszünk abban, hogy ha a szeretet és a nagylelkűség útját választjuk, az Univerzum mindig megtalálja a módját, hogy meglepetéseivel felemeljen minket. Katie szívmelengető története pedig ennek élő bizonyítéka.

Minden egy életet megváltoztató döntéssel kezdődött.

Miután a harmincas évei elején elvált, egy nap Katie a tükörben nézte magát, amikor megvilágosodott. Elhatározta, hogy azzá a nővé válik, amilyennek a szíve szerette volna, olyanná, akire büszke lehet, ha visszatekint az időben. Ezért elhatározta, hogy teljesen újrakezdi. Új állást kapott, vett egy 4 hálószobás házat, és azt tervezte, hogy valóra váltja az örökbefogadással kapcsolatos álmát.

Egy kisfiú jött, hogy megváltoztassa az életét.

2017-ben találkozott egy 4 napos kisfiúval, akit a szülőanyja elhagyott. Úgy döntött, hogy Graysonnak nevezi el, és a szárnyai alá veszi. Az először anyává váló nőt kétségtelenül kicsit megijesztette ez az életet megváltoztató lépés, de a szíve mélyén tudta, hogy egy csodálatos utazás kezdődik most.

Egy egyszeri csoda az életben egyesített 2 testvért

Kevesebb, mint egy évvel később Katie-t felhívta az ügyintézője, hogy sürgősen el kell helyezni egy 4 napos kislányt, akit a biológiai édesanyja elhagyott. Az egyedülálló anya tudta, hogy már így is túlterhelt, de egy erőteljes hang belülről azt súgta neki, hogy bízzon az intuíciójában, és rövid időre vegye magához az újszülöttet.

A papírmunka elvégzése közben Katie észrevette, hogy a kislány anyukájának neve megegyezik Graysonéval. Miután további nyomozásokat végzett, döbbenten vette észre, hogy a két gyerek vérrokonságban áll egymással, és hogy a fia biológiai testvérével áll szemben. Így azt a döntést hozta, hogy a kislányt is törvényesen örökbe fogadja. Elvégre nem tudott szétválasztani 2 testvért, amikor a sors újra összehozta őket. Így csatlakozott Hannah 2018 decemberében az anya-fia duóhoz.

Egy újabb testvér tette teljessé a családjukat.

A 2 gyerek biológiai édesanyja ugyanis 13 hónappal Hannah születése után újabb fiúnak adott életet. Amikor Katie ezt megtudta, nem volt kérdés számára, hogy őt is magához kell vennie, hogy a 3 testvér egyesüljön. Így fogadta hivatalosan is örökbe a kis Jacksont, 2020 júniusában.

Az, hogy láthatja őket együtt felnőni, a „legnagyobb jutalma”.

Elképzeljük, hogy Katie élete biztosan tele van sok álmatlan éjszakával és megterhelő pillanatokkal. De azt mondja, hogy „hálás érte”. Mert a tudat, hogy az 5 éves Grayson, a 4 éves Hannah és a 3 éves Jackson most már örökre együtt lesznek egy fedél alatt, minden kihívást megér számára.

Még azt is bevallotta, hogy „minden egyes lépésnél rettegtem, de a dolgok mindig megoldódtak”.

Ez az odaadó anyuka az élő bizonyíték arra, hogy ha elhatározunk valamit, amiben igazán hiszünk, akkor meg is tudjuk valósítani. Csak hinnünk kell a belső erőnkben, meg kell tennünk egy nagy lépést, és nyitott szívvel kell nekivágnunk.

Hiszel abban, hogy minél több jótettet teszünk másokért, annál több örömteli pillanattal jutalmaz meg minket az élet? Oszd meg velünk egy kedves emlékedet, amit egy vadidegen emberrel tettél.