Érdekesség

Egy apa modellkedik lánya horgolt crop topjaival és meghódítja a szíveket az interneten

Manapság nem ritka, hogy szembesülünk az emberek előítéleteivel a kinézetünket illetően. Jeff Beaver, cikkünk hőse azonban egyáltalán nem ijed meg ettől. Lánya vállalkozását támogatva Jeff kész több száz különböző horgolt ruhát felpróbálni, bebizonyítva, hogy nincs olyan dolog, amit egy férfi ne tudna megtenni.

Minket inspirál a Beaver család bátorsága, és szeretnénk megosztani a történetüket az olvasóinkkal.

Jeff lánya, Emily néhány évvel ezelőtt indította el vállalkozását.

Emily Beaver 2015-ben a horgolás iránti szenvedélyét kisvállalkozássá alakította át.

Ez azonban csak 2021-ben kapott lendületet, amikor édesapja közbelépett, és elkezdett modellkedni a lánya által varrt crop topokban és rövidnadrágokban. Jeff mindent és bármit szívesen visel, amit Emily készít, és teljesen jól érzi magát a testében. „Az apám soha nem habozott, hogy segítsen nekem” – mondja Emily. „Mindig is nagy támogatója volt nekem és a munkámnak.”

Jeff közreműködése valóban áttörést jelentett.

Emily kifejezetten magának kezdett el horgolni, azonban, ahogy a weboldalán írja, „nagyon élveztem a barátaimon látni az alkotásaimat, és azt az örömöt, amit a művészetem viselése okoz nekik”. Az első, aki Emily Instagramján crop top modellként jelent meg, az édesanyja volt. Amikor az édesanyjával készült videó jól sikerült, Emily megkérte az édesapját, hogy vegyen részt benne.

Jeff örömmel vállalta a részvételt. „Az internet teljesen bekebelezte, és minden alkalommal, amikor bevontam a szüleimet, tudtam, hogy van valami különleges abban a koncepcióban, hogy egy család együtt visel horgolt felsőket” – osztja meg Emily.

És nem tervezi, hogy abbahagyja.

A családi vállalkozás olyan sikeresnek bizonyult, hogy Emily otthagyta a rendes munkáját, és teljesen a horgolásra és a tartalomkészítésre koncentrált. Ma már több mint 30 000 követője van az Instagramon és több mint 600 000 a TikTokon. Jeff izgatottan várja, hogy még jobban felkeltse a közönség érdeklődését. „Az apám mindent megtesz, hogy eladja a horgolt felsőimet” – kommentálja Emily azt a videót, amelyen apja létrára mászik, hogy a tetőn fotózzon.

Az előítéletek, amelyekkel szembesülnek, nem értékelik le vállalkozásuk fontosságát.

Jeff modellkedését látva néhányan kigúnyolták, és azt állították, hogy nem helyénvaló, hogy egy férfi úgy mutogassa magát, ahogyan ő tette. Jeff és Emily azonban „megpróbálják nem a szívükre venni a negatív megjegyzéseket” – magyarázza Emily. A sok pozitív visszajelzés azonban mindent felülmúl. „Nehéz negatívnak lenni egy olyan családról, amelyik együtt szórakozik” – mondja Emily.

„A közös munkánk legértékesebb része az a minőségi idő, amit együtt töltünk nevetve és vicces videókat készítve” – teszi hozzá.

A Beaver család kezd hozzászokni a hírnévhez.

Emilynek nem volt nehéz bevonni a szüleit a tartalomkészítés folyamatába. Már akkor együtt éltek, amikor ő elkezdte a vállalkozását, és mindhárman elég kreatívak. A közös szenvedélyük segített nekik abban, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a népszerűséghez, és elkezdjék élvezni azt. „A figyelem nagyon szórakoztató!” – mondja Emily.

„Sosem tudtuk, hogy ez mekkora dolog lesz, de elfogadjuk az izgalmat!” – teszi hozzá.

Mit gondolsz a Beaver család vállalkozásáról? Nektek is van olyan szenvedélyetek, amit megosztotok szeretteitekkel?

via