Érdekesség

Egy apa nyíltan támogatja a fiát, aki szeret ruhákat viselni, bizonyítva, hogy egy apa szeretete messze túlmutat a társadalmi sztereotípiákon

Amikor szülőkké válunk, az a küldetésünk, hogy szeressük a gyermekeinket, és felkészítsük őket a felnőtt életre. Ezt úgy tudjuk a legjobban megvalósítani, ha megtanítjuk őket arra, hogy szeressék és tiszteljék önmagukat, és soha ne féljenek attól, hogy olyanok legyenek, amilyenek. És ezt teszi az apuka, Jared Qwustenuxun Williams is a fia, Finn számára – arra bátorítja a fiút, hogy vállalja fel azt, ami egyedivé teszi, beleértve a ruhák viselése iránti szenvedélyét is.

Egyszerre meghatott és lenyűgözött minket ennek az apukának a hozzáállása fia növekvő személyiségéhez. Szeretnénk, ha többet megtudnál a szülői nézeteiről, és megosztanád velünk a véleményedet.

Jared inkább a legjobb barátja a fiainak.

Jared 2 fiút nevel feleségével együtt. Ő a gyerekei legjobb barátja, és olyan helyekre viszi el a fiait, ahol azok annyira izgatottak, hogy elfelejtik a jó modorukat vagy helytelenül viselkednek, így neki kell emlékeztetnie őket a társadalmi elvárásokra. Ugyanakkor lehetőséget ad nekik, hogy a társadalmi szabályok ellenében cselekedjenek, így tanulhatnak.

Amikor az apa először látta a fiát ruhában, a reakciója meglepő volt.

Egy interjújában Jared bevallotta, hogy gyerekkorában zaklatták. Ez még mindig nyugtalanítja őt. Így amikor meglátta legkisebb fiát ruhában, az első reakciója tiszta szeretet volt. A fiú egyszerűen annyira boldog és gyönyörű volt. De másodperceken belül a gondolatmenete arra terelődött, hogy „Mi van a többiekkel?”. Elkezdett beszélgetni a feleségével arról, hogy mennyire félti a gyereküket, és hogy nem akarja, hogy vele is ugyanez történjen. Hónapokig beszélgettek erről, és úgy döntöttek, hogy támogatják a gyereküket, és hagyják, hogy önmaga legyen.

Az apa és a fia megtanulták, hogyan győzzék le együtt a negatív visszajelzéseket.

Jared sokat beszél a fiaival a családi büszkeségről, és nem győzi mondani Finn-nek, hogy erős. Olyan barátok is körülveszik őket, akik soha nem ítélnék el Finnt azért, mert ruhát visel. Jared férfi barátainak többsége skót szoknyában jár, és van egy csomó transz barátjuk is. Attól eltekintve, amit a gyerekek az iskolában talán megpróbáltak neki bebeszélni, Finn nem gondolja, hogy más lenne. Finn számára ő csak egy fiú, aki szeret ruhát hordani.

Jarednek van egy különleges üzenete a szülők számára.

Jared azt mondja, hogy a szülőknek be kell csatolniuk az övüket, mert egy gyerek általában véve egy vad utazás. De az erős fiúk, akik ruhákat akarnak hordani, a legkirályabb csavart labdát dobhatják neked. Azt tanácsolja a szülőknek, hogy ne feledjék, hogy ez nem rólunk szól, soha nem is rólunk szólt, hanem róluk, és arról, hogy megmutassuk és támogassuk őket abban, hogy azok legyenek, akik lenni akarnak. „Egy embert nevelsz, nem pedig egy kellemetlenséget kezelsz”.

Mi lenne a reakciód, ha meglátnád a fiadat vagy az unokaöcsédet ruhában? Mit mondanál nekik, hogy magabiztosabbak legyenek a személyiségükkel kapcsolatban?