Érdekesség

Egy fodrász színátmenetes frizurákat készít, és a gyönyörű végeredményektől leesik az állad

1950-ben az amerikai nőknek csak körülbelül 7% -a festette a haját, míg ez a tendencia mára 75% -ra emelkedett. Úgy tűnik, hogy a fodrászok a világ minden tájáról részt vesznek a kreativitás versenyén, hogy valami olyat tegyenek a hajunkkal, hogy belenézzünk a tükörbe, és hangosan azt mondjuk: „Hűha!”

Nemrég találkoztunk Ksenia Kisavna fodrász munkájával, aki profiként végzi a hajfestést, minden frizurát ragyogóvá és egyedivé varázsol, és segít vendégeinek kiemelkedni a tömegből.

Mindez hobbinak indult, és a színek iránti igazi szenvedéllyé nőtte ki magát.

Ksenia teljesen autodidakta művész, aki első frizuráit családja, barátai és alkalmi modelljei önkéntesein sajátította el. Még 2017-ben ez az élénk és színátmenetes hajszín egyre népszerűbb lett, és abszolút beleszeretett a színátmenetes hajfestési technikákba.

A stylist egy interjújában elismerte, hogy az impresszionizmus iránti szeretete segíti a több tónusú képek felépítésében, amelyek gyakran megjelennek vendégei sörényében. Azt mondta, hogy nagyon jól kell érezni a színek kompatibilitását ahhoz, hogy többdimenziós tónusokat alkothassanak, amelyek együtt is szépek.

Inspirációit a legváratlanabb forrásokból meríti.

Ksenia egyaránt dolgozik egyszínű és többdimenziós hajszínekkel. Elárulta, hogy néha nehezebb igazán sima és egyenletes hajszínt elérni, ha csak egy tónussal dolgozunk, ahelyett, hogy gradiens frizurát készítenénk a különböző színek kombinációjával.

Míg néhány fodrász társa divatos stílusokból merít ihletet a menő magazinokban, Ksenia inkább a természet és a művészet felé fordul, hogy új ötleteket keressen a jövőbeli frizuráihoz. Azt mondja, hogy egyetlen emberi lény sem hasonlítható össze a természettel, amikor olyan igazán lenyűgöző színkombinációk készítéséről van szó, amelyeket később hálás vendégei haján lehet újra létrehozni.

Anyukának lenni a kreativitás új távlataiba taszítja a művészt.

2020-ban Ksenia másodszor lett anyuka, és most az anyaságból merített energiával tudja inspirálni a világ minden táján élő anyukákat. Idősebb lánya adta meg a kezdő rúgást a karrierjéhez, és újszülött fia most azt a további lendületet adja neki, hogy mélyebben gondolkodjon, és még bonyolultabb legyen a frizurák készítése során.

Bónusz: Egyszerű, mégis hatékony hajápolási tanács a stylisttól

Egy interjújában Ksenia azt mondta, hogy a hajápoló olajok nem túl jól hidratálnak. Azt tanácsolja, hogy nem kimosandó hajspray-ket használj, és jobban ügyelj a haj naponta történő táplálására. Ahelyett, hogy hajolajat alkalmaznál a száraz haj elfedésére, próbáld megoldani a probléma forrását.

Fested a hajad? Mi az a frizura, amelyet szeretnél kipróbálni a jövőben, de még mindig habozol és gondolkodsz rajta?